#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros göster kendini playoflarda be. Kaliteli topçusun neden oynayamıyorsun ? Playoff'ta bir müddet Elmander - Baros oynatılmalı bence. Serideki Baros geri döner, İNANIYORUM.

baros geri dönsün diye verim veren necatiyimi oynatmıcaz. baros playoflarda 1-2 gol atsa king geri döndü dersiniz ben eminim:)

bu adamı bu halde görmek fena üzüyor bu bünyeyi,biz seni böle görmek istemiyoz king,lutfen bıldıgımız baros ol,en azından 6 mac kendını sık lutfn

Büyük ihtimal sezon sonu yollar ayrılır :(

king öldü artik benim icin bir tane harbi king var yabanci golcülerden o da 2 defa avrupa gol krali olan jardel keske jardel zamani forumlar olsaydi jardel icin neler yazilacakti kim bilir :)

Fenere son sn. deki topu direkte değil de ağlar da olsaydı Kraldı aa :)

Baros bence artık hem fizik olarak hemde mental olarak yıkılmış durumda. Sezon sonu gideceğini kendiside çok iyi biliyor ve en kısa sürede de gitmeli diyorum ben. Hem kendisi hemde Galatasaray için en iyisinin bu olacağını düşünüyorum.

ağlarım lan Baros giderse
bawl.gif
cok seviyorum

Aynen katiliyorum çok ama çok seviyorum Baros'u hatta oglum olursa Milan ismini vermek isterdim... :(

Süper Finalde 6 maç var, elimizde 5 tane forvet var. 2 tanesi, Sercan ve Mehmet Batdal, Fatih Terim çok zor durumda kalmadıkça oynatmayacak.

Elmander ve Necati ilk 11 başlayacak. Ve yüksek ihtimalle maç trafiğinden dolayı Baros maçların son 20 dakikasında oyuna girecek.

Baros'un kaderini artık o 20 dk. lar belirleyecek.

Baros be yap bi güzellik play-offta be.

Hadi be Baros be, cok seviyoruz seni be. Hadi ayagina kuvvet

Süper Finalde 6 maç var, elimizde 5 tane forvet var. 2 tanesi, Sercan ve Mehmet Batdal, Fatih Terim çok zor durumda kalmadıkça oynatmayacak.

Elmander ve Necati ilk 11 başlayacak. Ve yüksek ihtimalle maç trafiğinden dolayı Baros maçların son 20 dakikasında oyuna girecek.

Baros'un kaderini artık o 20 dk. lar belirleyecek.

Bence F.T. Baros'u Antalya maçında gördüğü kırmızı kart ile sildi bile isterse play-off gol kralı olsun.Azıcık Terim'i tanıyorsam yanılacağımı düşünüyorum

--> konu link'i Baros'a gonderildi

Baros play-off'ta 10 gol atsa bile bu saatten sonra gözümde 5 para etmez. Çok istikrarsız, onun keyfini beklicek degiliz. Seneye CL'de 6 maç oynucaz o maçlarda iyi oynamazsa ben napıyım baros'u. Türkiye Liginde biz zaten bir türlü galip gelmesini biliyoruz. Bize tabanca gibi bir forvet gerek. Baros gitsin Rusya'da Katar'da oynasın.

Bence F.T. Baros'u Antalya maçında gördüğü kırmızı kart ile sildi bile isterse play-off gol kralı olsun.Azıcık Terim'i tanıyorsam yanılacağımı düşünüyorum

Aslına bakarsan attığı gol sayısından ziyade attığı gollerin önemi daha önemlidir F.T ve taraftar için.

Belki 1 gol atar o gol şampiyonluk geitirir.

Zira Baros'un gol kralı olduğu sene yanlış anımsamıyorsam takım olarak hiçbir başarımız yoktu.

Geri
Üst Alt