#15 Milan Baroš

Maskeyle oynamak istemiyor,Fatih hocayada soyledi bunu. Goremiyorum ve rahatsizlik veriyor dedi antremanda.

Cevap: #15 Milan Baroš

Tabi ki öyle de ben sadece belki ters etki yapar da oynayacağı tutar diye söyledim. :D

Tabi ki öyle de ben sadece belki ters etki yapar da oynayacağı tutar diye söyledim. :D

Baros garip bi adam. En kotu oynadigi zamanlarda bile kizamiyorum. Kizamiyoruz. Ayrica dikkat ettim antremanlarda adam harbi cok guclenmis. Elmanderle birlikte oynasa tekrar cok can yakarlar.

Baros eskiye göre güçsüz de bu sene bir ara baya sağlam oynuyordu. Necati'yle de oynayamaz zaten. Hele ki bu kadar sıkıntılı durumdayken, olmazdı ve olmadı da. Bilmiyorum artık, göreceğiz hepimiz.

idmanda cok hırslıymıs 4 gol atmıs bu da Terim'in yuzunu guldurmus

idmanda cok hırslıymıs 4 gol atmıs bu da Terim'in yuzunu guldurmus

120407-014710-441272-CB.jpg

ikinci yari girecek ve sallayacak bir tane.

hadi lan baros, playoffa girerken yüzümüzü güldür kocum.

Umarım Playofftada atmaya devam edersin ve sakatlanmazsın.

Kırık burnuna rağmen o topa kafasını uzattı :ask:

gol atacağın içime doğmuştu reyiz, umarım devam edersin de ; şaşırtırsın arkanda durmayanları

adam kaybetmek kolay mesele kazanmak playoffta lazımsın bize kral

Gol atması iyi oldu iyi. Güzel moral olmuştur.

Baros'u kazanmak adina iyi oldu. Golünü atti moral depoladi

Baros atınca ayrı mutlu oluyorum.

Baros hep böyle atıyordu zaten. Sanki 2-3 kişi çalıma dizip gol attı da hayatında. Dedik o kadar Baros'un stili böyle; sen topu atacaksın o tamamlayacak ki gol sezgileri kuvvetli ama Baros'tan pas yapsın, top alsın, çalım atsın falan beklemeyin. Bu haliyle zaten zor artık. Baros'un özelliği araya atılan toplarda iyi giriyor oralara. Bu gol yanıltmasın tabi o ayrı. Sadece Baros böyle bir oyuncuydu hep, onu anlatmak istedim. Daha önce de yazdım o kadar gerçi. Keşke daha sağlam bassa yere ve dayanıklı olsa.

Geri
Üst Alt