#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros'ta hiç düşüş yok yani. Yapmayın. :)

Baros'ta tabi düşüş var. Ama Baros'u kendi stilinde oynatacak oyuncular olsa bu takımda şu anda çok daha iyi ve formda olurdu. Baros'un sorunu mental. Takımda ona eskisi gibi gol attırabilecek oyuncu yok. Böyle olunca da Baros gol atamadığı için strese giriyor, formu düşüyor. Şu takımda bir Rosicky veya ne bileyim, Shaqiri falan olsaydı Baros'u görürdük.

ulan adam kırık burunla tekmeye kafa sokup gol atıyor millet sonra ya boş kale tripleri atıyor bi de te allam

bir kere adamla arasında 20 cm vardı karsim. yani tekme kafa uzatma teorisi curuyor. ayrıca bos kaleye attı yalan mı sayıns c. fatih can

evet pozisyonu tüm çıplaklığıyla bir kez daha gözler önüne seriyoruz

her şey ayan beyan ortada

49mk9.jpg

evet soruyorum şimdi tekrar sizlere baros o kafayı vurmasa mokoko topu çıkarır mıydı??

-evet

o zaman haliyle tekmeye kafa sokmuş olmuyormu baros??

-evet

friends of baros kulubunun vice presidenti olarak kendisine sevgilerimi iletirim

forvet dedigin bunlari atacak iste , adam atiyor yinede yaranamiyor abi.

beğendiğim bir oyuncu değil ama takım için yüreğini koymaya başladı buna:tiphat:

531314_252032184893559_180335248729920_505554_569385650_n.jpg

Milan Baros - Abdurrahim Albayrak :q

Bu Baros'a deli oluyorum oluyorum sonra bi gol atıyor tekrar sevmeye başlıyorum.Çift kişilikli yaptı beni.

milan baaaaaaros - milan baaaaaaros - oleeei oleeei eoleeeeeeei

good morning :005:

Necatiyi biraz dinlenmye alıp daha fazla şans tanınmalı

derbilerde 11 de olması gerektigini hissediyorum . necatinin kötü oynadıgından degil asla ..

bu hafta golu var Baros un, oynayacak cunku

Baros'un her ne kadar gönderilmesi gerektiğini düşünsem de sezon sonunda bizimle ilk kampa katılsın öyle değerlendirilsin istiyorum..

Geri
Üst Alt