#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Time of the King is done

It's time to say goodbay...

fatih hoca 45'de alsa baros'u çok iyi olucaktı hamleleri çok geç yaptı necati lesh ötesi görüyosun çıkarmıyosun bide az kalsın riera'yı alıcaktı baros hiç giremiyecekti o zaman yabancı kontenjanından dolayı..

Az önce Ligtv'de 2009 yılındaki TS-Galatasaray maçı ile eski günlerini izledim.Şuanki halin ile o zamanı karşılaştıramıyorum bile.Maç içindeki agresifliğin bile yeterdi.Her topa ayağını uzatman,defansın arkasına doğru koşular yapman,boşluklara koşarak arkadan gelen Arda'ya alan açman herşeyi ile 4/4'lük maç çıkarmışsın.O zamanki oyununun yarısını şimdi oynasan belki Şampiyonluğu garantilemiştik.

fatih hoca 45'de alsa baros'u çok iyi olucaktı hamleleri çok geç yaptı necati lesh ötesi görüyosun çıkarmıyosun bide az kalsın riera'yı alıcaktı baros hiç giremiyecekti o zaman yabancı kontenjanından dolayı..

aslında necati felanda cıkmayacaktı. herifler üstümüze gelemiyorduki zaten. barosuda sokardın. yedigimiz 2.golde eksiklikten degil dikkatsizlikten oldu.

King bitmis adeta, yollarimizi ayirma vakti geldi.

Eh be Baros, dakika 88 sen daha oyuna gireli 15 dakika olmuş, maçın başından beri sahada olan Necati senin 5 metre arkadan gelip adama basıyor, sen olduğun yerde bekliyorsun. Elveda deme vakti çoktan geldi de geçiyor, bunu Baros fanları da görebilse keşke.

taç atılırken çok güzel boş alanlara kaçıyor

baros seni her ortamda savundum ama artik ayrilik vaktinin geldigi belli oldu... :sad007:

insallah son 3 macinda gol atar ve sampiyonluk yasayarak gidersin... (baros sampiyonluk yasamadi bizde galiba)

Kral öldü, yaşasın yeni kral!(Elmander)

Baros'un emeklerine, yüreğine sağlık deyip yolları ayırma vakti geldi..

gör olaydım da seni bu hallerde görmeyeydim kral baros,veda vakti gelmis:(

Bugün etkili olamamasının sebebi o girdikten sonra, hatta daha girmeden önce oyun anlayışımızın değişmiş olmasıydı. Gol aramaya devam etsek ve oyunun kontrolü hala bizde olsa daha etkili olabilirdi heralde.

Ama buraya kadarmış. En azından bir şampiyonlukla uğurlayacağız Baros'u bir aksilik olmazsa. Seviyorum seni Baros! Ankaragücü maçını asla unutmayacağım.

Bari bugun elestirip futbol bilginize leke surdurtmeyin. Baros girerken mac zaten bitmisti. Adama tek bir top gitmedigi gibi kendi yari sahamizdan gelip top aliyodu. Ilk yaridaki oyun anlayisimizla Baros elini kolunu sallaya sallaya gol atardi bugun.

Geri
Üst Alt