#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Bugünki performansini zaaten degerlendiremessin ki.20dkk sonu belli olan bi macda ne yapabilirdi ki?

Yazdigim Baros´u begendigim veya korudum anlaminda gelmiyor.Necati´yi hala oynatirim.Ama bugün birsey diyemeyiz.

Her şeye katılıyorum da bu maç için de Baros'a laf atmayın. Tamam kötü de zaten kafada bitirmiş takım maçı. En iyiyken bile zaten bir şey olmazdı. Bir şey yapmadık ki.

Maçın durumu farketmez, ben gol atmadığı için eleştirmiyorum. Adam 20dk oynadığı maçta bile yalandan da olsa biraz baskı yapayım demiyor.

Oyuna girdikten sonra çok düştük oyundan.Top sakla biraz yahu.

Ceza sahasında hiç görmedim..Görseydim bile yerde olurdu büyük ihtimal.

80 dakika oynamış Necati bile daha diri görünüyordu bu adamın yanında... Sene sonu gitsin artık, adam akıllı A class bir forvet alalım.

sürekli oynaması lazım 10 dk 5 dk 3 maçta 1 maç oynayarak eski kral baros un dönmesini bekleyemeyiz bugun ki oyunu normaldir ha kendi şahsi fikrim bence artık barosla veda vakti gelmiştir teşekkür edilip sene sonu alkışlarla ugurlanmalı

bazilari Necati yerine Baros oynamali diyor. maclari izlerken ne iciyor bu arkadaslar merak ediyorum. ayik olmadiklari kesin. Necati her gelen topu sakliyor, oyun kuruyor, pas trafigini sagliyor, pres yapiyor, sayisiz pozisyona giriyor. Baros bir kere fizik olarak bitik. bunlarin hic birini yapabilecek durumda degil su anda. ayakta duracak hali yok ki mac oynasin.

Baros ruh gibi dolaniyor necati ve elmanderin fizik gucu presi barosta hic biri kalmamis sene sonu yollanir iyi ayrilalim

Barosu savunmaya çalışanları görünce bayılacak gibi oluyorum ne insanlar var memlekette.

Keşke Sabri girseydi yerine daha faydalı olacağı kesin çünkü daha dibi yok.

barosun ahı gitmiş vahı kalmış

benim gözümde fener maçında bitmişti

bekirle pozisyona giriyor 2-1 yeniliyoruz herif kendisini yere atıyor ya

Eh be Baros, dakika 88 sen daha oyuna gireli 15 dakika olmuş, maçın başından beri sahada olan Necati senin 5 metre arkadan gelip adama basıyor, sen olduğun yerde bekliyorsun. Elveda deme vakti çoktan geldi de geçiyor, bunu Baros fanları da görebilse keşke.

:ka21:

Fanları at gözlüğü ile izliyor heralde maçı.

Yok girdiğinde oyun anlayışımız değişmişmiş, baskı kuramamışmış,top gelmemişmiş.

İçerek mi izliyorlar anlamıyorum ki.

Necati daha diri gözüküyordu yanında ayıptır ,günahtır.

Adam saha içinde uyuyor resmen.

Necati'nin son vuruşu kötü, Baros daha iyi bitirici. Fakat baros tıpkı U.Karan gibi top kontrolu, adam geçmesi, pası olmayan bir oyuncu. Hele bir de gucsuz oldugunda hiç çekilmiyor, fırsatçı tamam ama Necati golculugu zayıfta olsa pas yapması, top kontrolu orta sahayı ve takımı rahatlatıyor. Elmander-Necati-Baros 3'u de ortalama adamlar. 2. yarılarda Sercan'a bir şans verse olur bence.

ilk senesi haricinde her sezonunda noksanliklar hep on plana cikti ,ister sakatlik olsun ister ceza olsun simdi oyun olarak da bitik.Sene sonu ayrilik kacinilmaz ,CL ayarinda net bir striker alinmali.

Geri
Üst Alt