#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Talha, tam destek reyis

şu vucudunun balans olayını duzeltirse normal haline doner bence.. Terim biraz harcadı Baros'u son zamanlarda, bu son 3 macta belli olur cerceve.

[ve bence gitmez Baros, ucretinde indirime gidilir, Berbatov-Baros-Elmander seneye cok iyi goturur bizi, Baros iyi bi sezon oncesi gecirsin kendine gelir]

Çok istiyorum ücretinde indirime gidip bizimle kalmasını. Ama indirime gitmeyecekse de kalmasının anlamı yok. Gidecek olursa en azından bir kupa kaldırmış olur reis. :tiphat:

baros aldığın paralar haram zıkkım olsun tühh allah belanı versin senin bee

Girdiği dakikadan itibaren ibretlik bir performans sergiledi.

Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Ruhu değişmiş bunun.

O eski halinden eser yok şimdi.

elmander ne oynadiysa baros onun iki katini oynadi

Baros kadro disi birakilmali yaziklar olsun ya

Bitik ! Adamın koşu stili bile değişmiş diyoruz. Ayağına takılan Platin'den sonra koşusu falan her şeyi değişti. Çok dengesiz bir şekilde deparlar atıyor. Mental ve fizik olarak diplerde..

sövmenin manası yok.elmander hariç bütün forvet hattını değiştirmek gerek

Baros mu sorumlu simdi bu puan kayibindan? :haha:

Gidin bi hava alin.

Bugün en etkili, en ne yaptığını bilen forvetimizdi.

Kimse öyle bir şey demedi. Aslında Baros hakkında yorum yapmak bile yanlış oldu galiba. Pardon, hatalıyım..

Ali Dürüst,Albayrak alın eve götürün.

Ulan kafayı yedim kafayı.Yeter be.

Evet bugünün tek sorumlusu Baros tebrikler.

Bu adamin hic bir sucu yok, oyuna girdikten sonra iyi oynadi. Elmander'le bu adami sürekli yan yana oynatarak Play-Offlar'a girecektik ama onun yerine kücük maclarda cosan Necati'yi tercih ettik.

Maçın sorumlusu elbette ki Baroş değil ama

Baroş'u da savunmayın arkadaşlar...

bugünün sorumlusu Baros değil tabiki , ama Baros'u herşeyin üstünde tutan ilginç bir taraftar profilide var forumda , adama toz kondurtmuyorlar

bana sorarsanız baros futbolu bıraksın , yürüyecek hali mecali yok , topu her ayağına aldığında topu ayağından açıp kaybediyor

bugünün sorumlusu Baros değil tabiki , ama Baros'u herşeyin üstünde tutan ilginç bir taraftar profilide var forumda , adama toz kondurtmuyorlar

bana sorarsanız baros futbolu bıraksın , yürüyecek hali mecali yok , topu her ayağına aldığında topu ayağından açıp kaybediyor

Yani benim anlatmak istediğim bu idi. Genel bir yorum yaptım. Bu maçla ilgili bir şey değil.. :)

Geri
Üst Alt