#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Ben hocanin gordugu kirmizi kartan sonra Barosu sildigini dusunuyorum yoksa Necatiyi kesemeyecek kadar kotu olamaz.Besiktas macina Barosla baslamasi lazim.Necati artik taraftarin sabrini tasirmak uzere.

Necati'yle Elmander'i tarif etmisin.

Necati için de geçerli,Baroş için de ,Elmander için de.

Elmander en azından ortasahaya yardım ediyordu oradan kurtarıyordu ama son zamanlarda artık onuda kesti. Onuda kesince bu ikiliden beter konumda şuan.

Ciddimisin ?

Benimle, Baroş'u karşılaştıracak zekan olduğu için kendini kutlamalısın. :ka21:

Top süremez,pas vermez,aldığını kaybeder, baktı kaybediyor düşer.

Bunlar demek ki benim hayal edemeyeceğim şeyleri yansıtıyor. Sayende öğrenmiş olduk.

Saolasın bize futbolda aralara kaçmanın İ-N-A-N-I-L-M-A-Z bir özellik olduğunu öğrettin. :ka21:

Baroş'un aralara koşusundan haz alıyorsan bugün Sivas-İBB maçını izleseydin Webo'nun koşularıyla orgazm olabilirdin.

Tabi hayatında Galatasaray maçları dışında maçları izlemeyen adam için çok önemli detaylar bunlar. Hele bir de Necati'den sonra Baroş'u izlemek.

Seninle kıyasladığım falan yok. Verdiği pasları küçümseyecek kadar küçük çaplı düşündüğünü gözler önüne sermek için öyle bir örnek kullandım. Bu örneği kullandığım için de kendimle gurur duyuyorum, zira ne kadar küçük çaplı düşündüğünü 2. kez ispatlayabilmişim yazdığın mesaj sayesinde. :ka21:

Futbolda aralara kaçmanın inanılmaz bir özellik olduğunu şu anda dünyanın en iyi 2 takımı olan Barça ve Real Madrid'i seyrederek anlayabilirsin. Tabi bunu anlamak için bazı şeyler gerekli. :ka21:

Sivas - İBB maçını seyretmekle uğraşamazdım. O vakitte uyumakla meşguldüm saat burada gecenin bir yarısı olduğu için.

Ancak sandığından daha çok maç izlediğim için Webo'nun daha genç ve daha formdayken, ayrıca daha kaliteli bir ligdeyken Mallorca forması altında yaptığı koşuları seyretme fırsatım oldu.

Maalesef sandığın dışında, Galatasaray maçlarından başka maçları da izliyorum. :( Gözlerimle izlediğimi de belirtmek isterim, çünkü gözlermle izlediğim için futbolda aralara kaçmanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyorum. :ka19:

Ya bırakın arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz.Savunmayın şu adamı.Bazıları hala 9 maçlık seride kalmış.O Baroş'tan eser yok.

Seninle kıyasladığım falan yok. Verdiği pasları küçümseyecek kadar küçük çaplı düşündüğünü gözler önüne sermek için öyle bir örnek kullandım. Bu örneği kullandığım için de kendimle gurur duyuyorum, zira ne kadar küçük çaplı düşündüğünü 2. kez ispatlayabilmişim yazdığın mesaj sayesinde. :ka21:

Futbolda aralara kaçmanın inanılmaz bir özellik olduğunu şu anda dünyanın en iyi 2 takımı olan Barça ve Real Madrid'i seyrederek anlayabilirsin. Tabi bunu anlamak için bazı şeyler gerekli. :ka21:

Sivas - İBB maçını seyretmekle uğraşamazdım. O vakitte uyumakla meşguldüm saat burada gecenin bir yarısı olduğu için.

Ancak sandığından daha çok maç izlediğim için Webo'nun daha genç ve daha formdayken, ayrıca daha kaliteli bir ligdeyken Mallorca forması altında yaptığı koşuları seyretme fırsatım oldu.

Maalesef sandığın dışında, Galatasaray maçlarından başka maçları da izliyorum. :( Gözlerimle izlediğimi de belirtmek isterim, çünkü gözlermle izlediğim için futbolda aralara kaçmanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyorum. :ka19:

Ne diyon olum sen ?

Kafan iyimi ?

Çok mu kasıyorsun bu malca şeyleri yazabilmek için _

Ya bırakın arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz.Savunmayın şu adamı.Bazıları hala 9 maçlık seride kalmış.O Baroş'tan eser yok.

Sezon başında da "Eski Baros'tan eser yok bırakın arkadaşlar keşke gitseydi komik duruma düşüyorsunuz xDxD" diyenler vardı ve tahmin et ne oldu... O 9 maçlık seride "Eski Baros geri döndü" dendi. Komik duruma düşen bunu yapanlar işte.

barosu bende begenmiyorum ama kendi sahamızda onu kullanalım. başka caremiz yok. hızlı adam lazım. hocanında buna kendini yere atma demesi lazım. yada aydını kullanacaksın. hızlı biri lazım şu forvette.

Sezon başında da "Eski Baros'tan eser yok bırakın arkadaşlar keşke gitseydi komik duruma düşüyorsunuz xDxD" diyenler vardı ve tahmin et ne oldu... O 9 maçlık seride "Eski Baros geri döndü" dendi. Komik duruma düşen bunu yapanlar işte.

Ben hiç öyle birşey demediğim için üstüme alınmıyorum.Şu haliyle Necati ondan daha iyi durumda.Baroş'a dokunsan uçuyor.Fizik olarak bitmiş durumda.

kac mactir önemli pozisyonlarda sic.. e ozaman ne bekliyorsun bu adamdan, melonun cikmasi hataydi bence.

Baroş'u anlamak için bazı şeyler gerekliymiş beyler.

Oda Galatasaray taraftarının %99.999'da yok. :ka21:

Ayrıca %99.999'uda maçı gözüyle izlemiyor.

Neyse zaman bol seneye Baroş'u farklı takımda izlerken her şey belli olur.
ka19.gif

Baroş'u anlamak için bazı şeyler gerekliymiş beyler.

Oda Galatasaray taraftarının %99.999'da yok. :ka21:

Sayın Mustafa Yavuz renkdaşımızı üstteki cümleden bunu anlamış olduğu için tebrik ediyoruz. Futbolda aralara kaçmanın önemini anlamakla Baros'u anlamayı bir tutacak zekaya sahip. :005:

Gözlerimle izlediğimi de belirtmek isterim, çünkü gözlermle izlediğim için futbolda aralara kaçmanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyorum. :ka19:

Ayrıca %99.999'uda maçı gözüyle izlemiyor.

Aynı şekilde burada da sapla samanı karıştıran kardeşimize gözü ile beyni arasındaki bağlantılar arasında hasar olup olmadığını kontrol ettirmesi için hastaneye gitmesini tavsiye ediyorum. Zira arada bir kopukluk var. Gördüğü şeyle anladığı şey çok farklı.

Nitekim futbolu izleyenlerin çoğu aralara kaçmanın önemini bilir. Ancak kardeşimiz bunu bilmeyenlerin %99.999'luk bölüm olduğunu savunmuş...

Saygılar... :tiphat:

Konuları çarpıtmakta üstüne yok valla.Aynı mantık.

Neyse ki okuyan senin kadar art niyetli olamaz.

Lan konuyu çarpıtan sensin. Genel olarak "futbolda araya kaçmanın önemini anlamak"tan bahsetmişim, sen istediğin gibi alıp "Baros'u anlamak"tan bahsetmişim gibi göstermişsin.

Neyse. Yapabileceğim daha iyi şeyler var. Uyumak gibi. Şu anda onu yapmaya gidiyorum.

Baroş artık top sürebilen, top saklayabilen, kaleye arkası dönük oynayabilen bir futbolcu değil. Elendiğimiz Sivasspor maçında özellikle Baroş ve Riera benim için bitmişti. Her oynadığı maçta ayrılığa bir adım daha yaklaşıyor.

kendini tsubasa sanıyor ya en cok ona guluyorum

rakıp defans bıle ya hadı gıt ısıne ver topu der gibi bı omuz dokundurup alıyor topu

almadık alamadık adam gibi forvet

offf offfffffff

Ulan baroş ölmüş gömeni yok hala baroş diyenler mi var. Onun yerine necatiyi bile görmeyi tercih ederim.

Geri
Üst Alt