#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

formda bir baros bu ligde tozu dumana katar vol3 :asd:

iyi forvet transferi yapılırsa yedekte Sercan yerine Baros otursun, mantıklı olan bu - zaten sozlesmesi devam ediyor, 2 3 milyon kar etmek icin Baros'u gondermeye ne gerek var ki?

2-3 m euro neden kar elde edecen,bu adamı önerelim asya takımlarına,en az 7-8 m euro bonservis gelir..keita ile niang örneginde oldugu gibi..baros agır agır agır,kaldıki 2-3 m euro olsa dahi satalım gitsin,çünkü seneye zaten kendi gidecek ve bu yılda extra'dan baros'a 3 m euro yıllık ödicezz.

Yedek olarak durabilecek bir forvet hala daha umudum var barostan

Karşılıklı atışmaları izliyoruz Mert renkdaşımız biraz işi ortaokul seviyesine çektiğini de söylemeliyim.

Galatasaray'în gelişimini istemeyen herkes haindir..Sen santaforda fizik-kondisyon olarak bitmis bir Baros'mu istersin yoksa ezeli rakibinin santraforu sow tarzı bir golcümü istersin ?

taraftar,28 şut çekipte yenemedigimiz fener macından sonra necati-baros-elmander'den 1 tane sow olmaz demicek o zaman..

hic kimseye hain demeye hakkin yok bunu bil ønce.

kim demis necati-baros-elmander'den 1 tane sow olmaz diye, ilk kez senden duyuyorum.

hic kimseye hain demeye hakkin yok bunu bil ønce.

kim demis necati-baros-elmander'den 1 tane sow olmaz diye, ilk kez senden duyuyorum.

ben kimseye hain demiyorum..Galatasaray'în gelişimini istemeyen herkes haindir demistim ama onu Galatasary Hainidir olarak değiştireyim..yani bunu sadece bir fenerli ister..

ben kimseye hain demiyorum..Galatasaray'în gelişimini istemeyen herkes haindir demistim ama onu Galatasary Hainidir olarak değiştireyim..yani bunu sadece bir fenerli ister..

sen fenerli misin?

Cevap yazmadin.

Bugün fener şampiyon olsaydı,Baroş kalsın dicekmiydin Mesut İnan ve diğer Baroşcular ? yani şampiyonluk bazı şeylerin üstünü örttümü ? Fener şampiyon olsaydı emin olun bizim taraftar elmander'i bile listenin başına koyardı,gerekçe olarakta ağır adam ve bitirici değil derdi..Ben yıllardan beri taraftarın içindeyim ve taraftarımı çok iyi tanıyorum..Artık Skora göre konuşmaktanda vazgeçelim ve tekrar diyorum;Şampiyonluk bazı gerçeklerin üstünü örtmesin..

Bugün fener şampiyon olsaydı,Baroş kalsın dicekmiydin Mesut İnan ve diğer Baroşcular ? yani şampiyonluk bazı şeylerin üstünü örttümü ? Fener şampiyon olsaydı emin olun bizim taraftar elmander'i bile listenin başına koyardı,gerekçe olarakta ağır adam ve bitirici değil derdi..Ben yıllardan beri taraftarın içindeyim ve taraftarımı çok iyi tanıyorum..Artık Skora göre konuşmaktanda vazgeçelim ve tekrar diyorum;Şampiyonluk bazı gerçeklerin üstünü örtmesin..

:confused: :confused:

Ayrıca taraftarı tanıyan tek kişi sen değilsin.

Bugün fener şampiyon olsaydı,Baroş kalsın dicekmiydin Mesut İnan ve diğer Baroşcular ?

maval okuyorsun yahu sabahtan beri o son dkda topu direğe değilde içeri girseydi ne dicektiniz peki

king baros aslan baros kaplan baros kadıköy fatihi baros fenerin kocası baros vur onu baros öldür onu baros vssss vs

Beyler aranızda ki muhabbetleri burdan yapmayın boş boş kimse okumak zorunda degil. Baros ile ilgili bir haber veya birsey söylicekseniz kullanın.

Bugün hala daha Milan Baroş tartışılıyorsa demekki biz Baroş'tan başka santrafor bilmiyoruz..Aman Baroş gitmesin,neden abi ? ee yerine higuan'imi alacaz..Haklısın abi..Baroş kalsın ya,alsın 3 m euro,yatsın aşağıya..

maval okuyorsun yahu sabahtan beri o son dkda topu direğe değilde içeri girseydi ne dicektiniz peki

king baros aslan baros kaplan baros kadıköy fatihi baros fenerin kocası baros vur onu baros öldür onu baros vssss vs

sikim senide baroşuda..amına koydugumun cocukları..Galatasaray hainleri sizi..

Geri
Üst Alt