#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Bugün fener şampiyon olsaydı,Baroş kalsın dicekmiydin Mesut İnan ve diğer Baroşcular ? yani şampiyonluk bazı şeylerin üstünü örttümü ? Fener şampiyon olsaydı emin olun bizim taraftar elmander'i bile listenin başına koyardı,gerekçe olarakta ağır adam ve bitirici değil derdi..Ben yıllardan beri taraftarın içindeyim ve taraftarımı çok iyi tanıyorum..Artık Skora göre konuşmaktanda vazgeçelim ve tekrar diyorum;Şampiyonluk bazı gerçeklerin üstünü örtmesin..

diyecektim, ve diger "baroscular" da diyecekti.

fener sampiyon olsaydi hic bir sey degismezdi bu konuda!

Ve hala cevap yazmamaya devam ediyorsun:

kim demis necati-baros-elmander'den 1 tane sow olmaz diye, ilk kez senden duyuyorum.

Buna cevap yaz.

Bunu diyenin futbol bilgisine tukureyim.

La hala Baroş mu yahu:) Abi bitmiş adam yeter artık biraz Galatasarayın menfaatlerini düşünün. Bu kadar oyuncu bazlı bakış olmaz yahu. Dünya para kazandı burda. 2 yıldır yatıyor işte kabul edin şunu. 3e5e bakmadan ilk teklifte satarsak süper olur.

Baros'un gidip yerine Mario Jardel gibi bir santraforun geleceği günleri görürüz İNŞALLAH...

3.25ten sonrasını izleyin

arkadaş cok iyi ya.bakışı felan.sanki kafası iyi içmiş gibi duruyor cok komik

[video=youtube;zoHxY2y3OU4]https://www.youtube.com/watch?v=zoHxY2y3OU4&feature=relmfu[/video]

Gitsin,gitmesin Baroş gözümde kral olmaya devam edecek.

Son zamanlarda kötü performansına kızmış olabilirim ama benim için Prekazi,Popescu,Taffi,Kewell,Hagi neyse Baroş'da o olacaktır. :ayatollah:

Allah bilir penaltıyı da kendi yaptırmıştır. Son zamanlarda yaptığı en iyi iki şeyden biri zira.

''Neydi ne oldu'' derler ya işte Baroş'a tam uygun cümle.

Her anlamda neydi,her anlamda ne oldu.

Adamın karakteri,ruhu değişti. Oyununu hiç söylemiyorum.

''Neydi ne oldu'' derler ya işte Baroş'a tam uygun cümle.

Her anlamda neydi,her anlamda ne oldu.

Adamın karakteri,ruhu değişti. Oyununu hiç söylemiyorum.

adam kafada bitirmis futbolu, sakatliklar evlilik, cocuk vs vs derken ...

simdi 30 yasinda, belki simdi biraz gaz yapar, tekrar bir 2-3 yillik cikis aramak ister, bilmiyorum ama bizde özellikle son 2 yil futboldan cok uzakti.

kralı çok severim ama bizde zamanı doldu herşey için teşekkürler KRAL şerefsiz beleşoğlu belkide ayağını kırmasaydı çok farklı olacaktı

Hala Kralsin Baros, hersey icin tesekkurler Baros. Bide EUROda bi kac gol at, 6-7 milyona satariz heralde o zaman :)

538116_245974558844326_595842255_n.jpg

emre_zokora_05.jpg

Satmakta geç kaldık 2010 yazında sözleşme uzatmadan satacaktık. Aynı hatayı Nonda'da da yapmıştık. Adamın posası çıkana kadar bekliyoruz bir de üstüne sözleşme uzatıyoruz.

Geri
Üst Alt