#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

bu adam bırak cift forveti 5 forvetle oynasanız bu bitik haliyle bişey yapamaz. adam topa vururken düşüyor lan. anca top kaleciden dönecek topu tamamlıcak ancak öyle gol atabilir baros.

Luis SUAREZ'in buna bakıp ibret alması gerekli neydin ne oldun Baros yazık.

RIERA VE BAROS 5 MIO YILLIK

bonservisi bosverdim abi ben

baros un 1-2 gol atması lazım iyi fiyata okutmak gerek

RIERA VE BAROS 5 MIO YILLIK

bonservisi bosverdim abi ben

Hala Baros'un aldığı parayı konuşanlar var bırakın bu adamların maaşlarını artık ya Evet baros kötüdür ama en kötü sezonunda bile 8 gol 9 asist yaptı... Eleştirirken biraz insaflı olun adam yaş aldı başını gidiyor.. Bitik ve yorgun adam evet bu zamana kadar para kazandı son kuruşuna kadar helalı hoş olsun...

Evet satılması gerekir bencede ama Süper ligde 88 maçta 48 gol attı.. o yeter bu takıma katkısı tartışılmaz, bu zamana kadar aldığı parada..

Gol bekledik senden ama takımın da kötüydü. Umarım 2-3 gol atarsın da biraz piyasa canlanır.

bu adam bırak cift forveti 5 forvetle oynasanız bu bitik haliyle bişey yapamaz. adam topa vururken düşüyor lan. anca top kaleciden dönecek topu tamamlıcak ancak öyle gol atabilir baros.

Bu sene 8 gol 9 asist yapan da Mehmet Batdal'dı zaten.

Şu adamı eleştirin de körü körüne eleştirmeyin bari. Çift forvette Elmander'le beraber müthişti. Baros-Elmander kombinasyonu Neco-Elmander'den 10 kat daha iyiydi. Bunu da anlayamıyorsanız yazıklar olsun.

Baros'un savunulacak yanı yok, ama saçma saçma eleştirmek de haksızlık.

Bu sene 8 gol 9 asist yapan da Mehmet Batdal'dı zaten.

Şu adamı eleştirin de körü körüne eleştirmeyin bari. Çift forvette Elmander'le beraber müthişti. Baros-Elmander kombinasyonu Neco-Elmander'den 10 kat daha iyiydi. Bunu da anlayamıyorsanız yazıklar olsun.

Baros'un savunulacak yanı yok, ama saçma saçma eleştirmek de haksızlık.

ben iyiyken iyi derim talha kardeşim. kötüyken kötü dicem nediyim yani ben şu halinden bahsediyorum. 9 asist olayı bana göre abartı. adam topa vurunca düşüyor. ben adamın yaptıklarını inkar etmiyorumki. bende gol atmasını istiyorum. barosa bir düşmanlıgım yok. ne görüyorsam onu söylüyorum. kendi cek taraftarıda ıslıkladı adamı. baros artık kendi ülkesinde oynayacak düzeye geldi. yazıklar olsunluk bişey söylemedim.

Onu bu halde görmek çok üzüyor beni inşallah eski günlerine döner.

dün Mehmet Scholl Alman Televisyonunda "Milan Barosun performansini" türk futboluna bagladi.

Spiker Milan barosun kötü olmasini sordu, Türkiyeden kaynaklaniyor gibi birsey söyledi ( tam dikkat edemedim sözlere oyun oynuyorum) Spiker neden Türkiye kötü oynamiyorki dedi. Mehmet Scholl'da yok o anlamda demedim Türkiye Avrupa seviyesinde olmayan bir futbol oynuyor dedi. bu sebepten Milan baros'da performans düsüklüyü var dedi

dün Mehmet Scholl Alman Televisyonunda "Milan Barosun performansini" türk futboluna bagladi.

Spiker Milan barosun kötü olmasini sordu, Türkiyeden kaynaklaniyor gibi birsey söyledi ( tam dikkat edemedim sözlere oyun oynuyorum) Spiker neden Türkiye kötü oynamiyorki dedi. Mehmet Scholl'da yok o anlamda demedim Türkiye Avrupa seviyesinde olmayan bir futbol oynuyor dedi. bu sebepten Milan baros'da performans düsüklüyü var dedi

Baros'un gayet iyi oynadığı 2 sezon mevcut burada. Saçmalamış bence.

gecen sezon eski Baros gibi degildi malesef. cok zayif dokunsan düsüyor.

Doğru. Fakat Baros Türkiye'ye gelmeden önce tam anlamıyla bitikti. Lyon'da gol bile atamayan bir adamdı. Onu canlandıran Galatasaray oldu. O Türk asıllı Alman futbolcunun Türkiye'ye karşı bir kini var geçmişten beri.

Kıçına mıçına çarpıp bi gol atsada şampiyonada birine üfletsek.

O mehmet scholl dingilinin dediklerini ben de okudum ins gelecek sezon gs gosterir gercek potansiyeli

barosu necid le oynatsın da görsün barosu ozaman 2004 koller& baros iş birliğini herkez hatırlıyordur. keza bizde elmanderle uyumu .. kesinlikle tek forvet oynayamas artık ama cift forvette patlama yapıcaktır diye düsünüyorum ..

rosicky

baros necid bu 3 lü gruptan cıkarmaya yeticekdir bence

Geri
Üst Alt