#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

baros arkandayız aslanım kanıtla kendini bu turnuvada iyi bi bonservisle satalım seni

Harbi bayağı arkasındaymışız.Bence bu sene de kalabilir çok daha iyisi gelmeyecekse.Adam yedekliği sorun etmiyor pek,maaşını şöyle 300 bin Euro falan kırpsın biraz, kalsın 1 yıl daha.Seneye yabancı sınırı gelince göndeririz.

2 sezondur yatıyor ee artık veda vakti geldide geciyor..

Baros 1m€'ya oynamayı kabul ederse buyursun kalsın :ka21: daha fazlasını haketmiyor çünkü

kalırsa bişey demem satarlarsada olur ama değişmeyecek birşey var oda baros kraldı benim için ve öyle kalacak...

Elmander- Baros birlikte bir randımanlın, uzun süre oynayamadı. Ya baros kart cezası gördü, ya sakatlandı formsuzdu.

baros da sakatlık sorunu olmasa kalsın derdim takım kayıpsız son sürat giderken baros sakatlandı alt üst oldu herşey Allah tan necati yi aldık

Baros bir King ve tam zirve döneminde olması lazım yaşına göre. Avrupada bitiricilgi iyi olan bir topçular sınıfında ama bize sanki bir kademe daha iyisi gerekiyor.

Maaş olarak anlaşsın; alternatif forvet olarak kalsın.

baros oynamasa formu düşüyor. yedek kalması demek küflenmesi demek. satılması gerekiyor ve satılır

Baros şuan birinci ligte oynayabilecek kapasitede bir futbolcu değil. Ayakta duramıyor, top tutamıyor, en önemli özelliği olan hızı artık hiç yok. Kısaca Baros 1-2 sezondur kalitesini kaybetti ve bundan sonra da geri kazanması imkansız gibi.

Her sene aynı şey sürekli 1 sene 1 sene daha kalsın diye zarar vermeye başladı takıma yollar ayrılmalı.

Şuanda Baros' ederi 2-3m€ ancadır.

Baros maaş indirimi yapmaz.

Yapsada kalmasın.Yapsada ne kadar yapacak 300-400 bin dolardan fazlası olmaz.

Hani diyorsunuz ya şu oyuncu CL seviyesinde değil diye Barosta şu hali iyi o seviyede değil.

Hatırlatmak isterim seneye Man Utd,Real Madrid,Barcelona veya o tarz takımlarla oynayacağız.Sonradan girecek oyuncu Baros olmamalı.Ligimizde ayakta duramayan CL'de hiç ayakta duramaz.O zaman dahada laf edecek herkes.Düşünün sonradan girecek Vidic-Ferdinand veya Ramos-Pepe ikilisinin arasına girecek.Bu saydığım ikililer çiğ çiğ yer Barosu.

Yanlış anlaşılmasın Barosu severim ama onun için futbol 2009'da fenerbahce maçında bitti malesef.O sakatlık olmasa seneye Baros-Elmander ikilisini konuşuyor olurduk.Ona teşekkür edip göndermeliyiz.

180285_427222667317850_931587907_n.jpg

Portekiz maçında gol ve goller bekliyoruz.

Grupta oynanan maçlar boyunca etkisiz bir görüntü çizen, ağları hiç havalandıramayan ve bu yüzden Çek taraftarlarca ıslıklanan Galatasaray’ın golcüsü için Çek basını sert ifadeler kullandı.

30 yaşındaki futbolcu için “İdmanlarda kafasına göre takılıyor. İsteksiz tavırları nedeniyle koşusunu yarıda kesip yere yatıyor” eleştirisi yapıldı. Ancak ilginç bir şekilde Baros’a ülke başbakanı Petr Necas sahip çıktı. Necas, “Baros bu ülke için çok büyük işler yaptı. Şimdi ona karşı olan tepkileri anlamakta zorlanıyorum. Vatandaşlarımızdan ona karşı adil davranmasını istiyorum. Baros’u ıslıklayan biri Çek Cumhuriyeti vatandaşı olamaz” diye konuştu.

Milan Baros'a Başbakan koruması! | Sporbucks.com

niye ıslıklamıslar ? Polonya macında cok iyi oynadı.

kendine gel ve sana güvenenleri mahcup etme. Avrupa zirvesine tekrar çıkabilmek için son 1-2 yılını oynuyosun

Çek Cumhuriyeti başbakanı Petr Necas:

“Baros bu ülke için çok büyük işler yaptı. Şimdi ona karşı olan tepkileri anlamakta zorlanıyorum. Vatandaşlarımızdan ona karşı adil davranmasını istiyorum. Baros’u ıslıklayan biri Çek Cumhuriyeti vatandaşı olamaz”

.

Baros’u ıslıklayan biri Çek Cumhuriyeti vatandaşı olamaz” diye konuştu.

Bizimkiler Çeklerin arasına kaynamıştır. :lol:

Geri
Üst Alt