#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

O zaman; "Milan Baros şehit ailelerine 50.000 tl'lik bağışta bulundu." yerine "Milan Baros'un şehit ailelerine 50.000 tl'lik bağışta bulunduğu haberi var." demen daha doğru olurmuş.

Elde kaldigina göre kendisinden yararlanmak lazim bence.

Kalacak gibi duruyor mutlaka yararlanmamız gerekir Baros'un topla oyunu , hızı belki şuan iyi değil ama bitiriciliğinin hala iyi olduğunu düşünüyorum sözleşmesininde son senesi iyi bir vedayı hakediyor Baros şaka maka 5. sezonu devirecek.

kaldi mi simdi yoksa ümit var mi

Ümit var. Rusya'da, Portekiz'de falan kapanmadı daha transfer dönemi. Ayrıca serbest futbolcular transfer dönemi dışında bir kulüple sözleşme imzalayabilirler. Yani bi kulüple anlaşırsa, sözleşmesini fesh edip öyle gönderme ihtimalimiz az da olsa var.

bugün gönderemezsek bir sene daha oturduğu yerden para alacak.

israf resmen.

barosa vereceğimiz 2.5 milyon euro yu camdan aşağı atalım ,hem daha yararlı olur hemde fakir fukara sevinir.

Bir oyuncuya, "ücretinde indirim yap" ya da "tazminatını almadan git", "bedavadan oturuyorsun" gibi söylemlerle aşağılamak, emeğine hakaret etmek düpedüz haksızlıktır. Bunun, bir şirkette çalışan bizler gibi sıradan insanların, işte bir yılı tamamlayıp maaş zammı dönemi patronun gelip "maaşını %20 düşürüyorum", "Seni işten çıkartıyorum ve tazminatını ödemiyorum", yada bunları yapamayıp her gün karşınıza geçip "bedavdan oturyorsun" gibi laflarla taciz etmesinden farkı nedir?

Kaldıki Baroş sözleşmesini insanların kafasına silah dayayarak yapmadı ve performansı iyi olduğu dönemde yaptı ve hak ettiğini istedi. O dönemde avrupaya transferi de konuşuluyordu ve taraftar da gidecek diye korkuyordu! Şimdi çıkıpda bu tür söylemler düpedüz haksızlık. Ve bunun sürekli medyada haber yapılmasını yöneticilerin bilerek yaptığını düşünüyorum. Taraftar gözünde itibarsızlaştırmak için.

Geçen yıl Servet çoğunlukla tribünlerdeydi ve o da hiç fena para almıyor değildi. Ama medyada bu tür haber hiç yoktu ve kimse Servete bedavacı gözüyle bakmıyordu. Sadece yetenek sorunundan dolayı sevilmeyen biri idi.

Dolayısıyla Baroşa aldığı para üzerinden saldırmak çok yanlış, haksızlık.. Sevmeyebilirsin ama aldığı parayı düşünmek kimseye düşmez!

Oturup anlasip yollarimizi ayiralim 2.5 Milyon cok para.

2009'da 3-1 yenildiğimiz fener maçından sonra bitti kariyeri,güle güle kral.

şehit ailelerine 50bin TL yardım yapmış.

menajeri bunu basına duyurduğu için kovmuş menajerini :ayatollah::tiphat:

İçten içe nedense seviniyorum kalmasına... Birşeyler değişse de Terim'in gözüne girip kadroya girse... İstatiksel olarak Galatasaray'da iki maçta bir golu var ama talihsiz bir şekilde az süre alıyor son sezonlarda.

maalesef profesyonel olmayan bir yapımız var. bu durum hem klüplerimizde hem de takımlarımızda mevcut.

sırf altyapı olduğu için Sabri'nin yıllardır takımda kalması,fener'de doğru dürüst top oynamayı bilmeyen Selçuk'un ilk 11'de oynaması, beşiktaş'ın yıllarca İ.Üzülmez'i oynatması buna örnek.. bu tip örnekler çok

halbuki profesyonel olunmalı.

şehid ailelerine maddi destek yapması güzel bir olay. takdir edilmesi gerekir. fakat bunun kazancı Baros'un insanlığınadır.

Bu durum görüyorum ki bazı üyelerimizde yelkenleri indirdi. Halbuki profesyonel olunmalı..(baros konusunda yeterince vefakar oldu cimbom,kredisi bu yıl tükendi)

5 senelik bir geçmiş var Baros ile... Gitmek istemiyorsa Kalsın 1 sene daha.

espanyol istiyordu bu adamı resmi sitesinden söyylüyordu. bonservisinide verin eline gitsin kardeşim. madem takımın alacak vereceklerine dikkat ediliyor yılda 2.5 milyyon euro alan yedegimiz olmasın mümkünse. baroş herhalde bonservisini verince kabul eder.

güzelce ayrılalım işte. nefrete dönüşmesin iş.

Bizden başka yıllık 2.5 milyon euro veren bir enayi kulüp bulamadı sanırım.

Geri
Üst Alt