#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros'u adam eden buyuk usta Lincoln'du ,yatip kalkip ona dua etsin

1 sene 20 gol atip kral oldu ,o da reisin sayesinde

elde kaldi

bizim takimda gözümp kirpmadan

baros-riera-sercan-ceyhun-caglar-zan i paketlerdim

necati ve culio kalirdi

Euro 2012'deki Çek Cumhuriyeti takımına bak bi zahmet. Sadece Baros mu kötüymüş?

Baros Tevez gibi bi adam değil, topu alıp tek başına bişey yapmaz. Eskiden de yapmazdı bunu, çok nadir yapardı. Baros nereye gideceğini çok iyi bilir ama. Ona uygun oyuncular gerekli. Veya yanında eskiden olduğu gibi Koller gibi bir adamla oynayacak ki coşsun. Tek başına Baros'u oynatacaksan da Lincoln, Keita, Kewell, Arda gibi adamlar lazım.

Ki Euro 2012 zor bi arena. Çok beğenilen Hollanda bile puan alamadı. RvP bi cacık yapmadı. Baros'tan ne bekliyorsun ki? 5 kişi çalımlayıp gol mü atsın?

Ben Baros'a uygun bi takım kuralım falan da demiyorum. Ama elimizde Baros varsa ve verim alacaksak ona daha uygun bi dizilişimiz olmalı. Geçen sene Elmander'le beraber iyi bi ikili oluşturdular. Kendisi de söyledi Çek Cumhuriyeti'ndeki Koller'le olan partnerliğine benzer bi dayanışma içinde olduklarını.

Ama biz o sakatlıktan çıkınca onu ısrarla Necati'yle oynattık. Uzun bi süre oynamadı zaten, maç kondisyonu kazanmadı. Kazanabileceği maçlarda da Necati'yle oynadı, "Baros bitmiş" dendi. 1-2 ayda nereye bitiyor ya bu adam? Necati kötü değil, ama Baros'la oynayamaz asla. Baros'u tek başına oynatsan, Neco'yu tek başına oynatsan Neco-Baros ikilisinden daha verimli olur yani.

Baros'u çok sevdiğimden dolayı biraz fazla savunuyor olabilirim ama görmek istemediğiniz şeyler var. Baros'tan çok rahat yararlanabiliriz. Kazmanın teki değil bu herif. Umut'la beraber görev alırsa eminim ki fayda sağlar. Fizik meselesine değinmiyorum, fiziğini futbol oynayacak kadar geliştirmesi imkansız değil. Emre Çolak bile oynuyordu geçen sezon berbat fiziğiyle. Burda aslolan bizim Baros'tan beklentilerimiz. Baros eskiden de ikili mücadelelere çok girmezdi, şimdi de haliyle daha az girecek. Geçen sezon ikili mücadelelerden bi kısmını kazanmıştı sakatlığından önce zaten. Bunu yine yapabilir.

bana 100 sayfa birseyler yaz, yinede katilmicam ne sana, nede baskasina bu konuda.

yok ona uygun dizilis lazim, yok koller lazim, elmander lazim, lincoln lazim palavra.

lincoln zamanindaki barosu begendim, ondan sonra barosu hic bir zaman begenmedim, gecen senede o bi ara iyi gözüktügü zamanlarda da begemedim, hani ekran basinda milleti deli eden topcular olur ya, iste benim icinde baros bunlardann biri, sabri ile birlikte.

hatrick yapsin, yine begenmem.

euro12 puan toplamis, toplamamis, hollanda bile sifir cekmis, ben bunlardan bahsetmiyorum, ben adam basit seyleri bile yapamaz hale gelmis diyorum, pas alis verisinde bile sirtiyor, ne claim atmasi, 5 adami gecmesi, puan kazandirmasi? Bunlardan bahseden mi var?

adam gögüsüyle topu stope derken bile zorlaniyor , direkt rakibe veriyor yahu, bana hikaye anlatmayin.

diyorum size, ben bu adami izlememis olsam, bilmyior olsam, bu dediklerinize katilir, baros bu, boru degil diyip gecerdim büyük ihtimal.

ama ben bu adami ezbere biliyorum, en iyi oynadigi maclarda bile gecen sene genel olarak begenmedigim, beni ekrna basinda deli eden biri.

sonra necatinin gelisiyle dahada beter olmus, euro12 de cikis yapar dedik, orda bir kat daha rezil olmus bir baros var.

barosa göre ne dizilis yapilir, nede elmander, burak, umut yedek brakilir, kandirmayin kendinizi.

adam en iyi yillarinda yatti, simdi 30-31 yasinda adamdan cikis bekleyenler var, geciniz.

hatta o kadar uzatirsak, Azadin da dedigi gibi Milan baros lincoln olmasa, hep bir fos olmus olurdu, bastan beri beklentileri verememis, bos bir transfer olmus olurdu.

lincolnun attirdigi gollerle bugüne geldi adam ve sen vede senin gibi düsünen diger arkadaslar o goller yuzunden hala barostan birseyler bekliyorsunuz.

hatta o kadar uzatirsak, Azadin da dedigi gibi Milan baros lincoln olmasa, hep bir fos olmus olurdu, bastan beri beklentileri verememis, bos bir transfer olmus olurdu.

Çok okumadım ama şu kısım oldukça saçma. Selçuk da Melo olmayınca kötü. "X" ismi "Y" olmayınca kötü. Futbol 11 kişiyle oynanıyor, "Lincoln olmasaydı Baros olmazdı" mantığı son derece saçma. Mesele Lincoln meselesi değil sadece, sistem meselesi. Lincoln olmaz Diego olur, başkası olur. Messi'nin Milli Takım performansını düşünürsek "Xavi olmayınca Messi çöp" de diyebiliriz bu mantıkla :yenieek: Böyle örnekler çok.

Baros'a göre diziliş yapma lüksümüzün olmadığını da söyledim zaten, ama bu adamdan yararlanmak istiyorsak ona daha uygun oynamak gerek. :yenieek: Messi'den 4-4-2'nin sol kanadında alacağın verim kısıtlı. Bunun gibi

Neyse.

Çok okumadım ama şu kısım oldukça saçma. Selçuk da Melo olmayınca kötü. "X" ismi "Y" olmayınca kötü. Futbol 11 kişiyle oynanıyor, "Lincoln olmasaydı Baros olmazdı" mantığı son derece saçma. Mesele Lincoln meselesi değil sadece, sistem meselesi. Lincoln olmaz Diego olur, başkası olur. Messi'nin Milli Takım performansını düşünürsek "Xavi olmayınca Messi çöp" de diyebiliriz bu mantıkla :yenieek: Böyle örnekler çok.

Baros'a göre diziliş yapma lüksümüzün olmadığını da söyledim zaten, ama bu adamdan yararlanmak istiyorsak ona daha uygun oynamak gerek. :yenieek: Messi'den 4-4-2'nin sol kanadında alacağın verim kısıtlı. Bunun gibi

Neyse.

iyi ki söyledin okumadigini, bir daha cevap vermem olur biter.

Milli takımda da hiç umut vermedi.. Dahada 31 yaşında aslında fizik olarak bu adam nasıl bu kadar çöktü anlamadım... :Z9:

iyi ki söyledin okumadigini, bir daha cevap vermem olur biter.

Yazdıktan sonra okudum. Ama ilk göz gezdirişimde o kısım dikkatimi çektiği için derhal cevap vereyim dedim :yenieek:

Ben de cevap vermeyeceğim zaten. "100 sayfa yaz yine de katılmıycam" demişsin. Katıl demiyorum zaten ama sen "senin pointlerin umrumda değil" diyorsun. :yenieek:

Galatasaray'da bugüne kadar en başarılı olmuş forvetlerden biri ama artık gitmeli :SS:

Ama herşeye rağman seviyoruz! :yenieek:

baros itibarsızlaştı kanaatindeyim.fatih terim geçen sene başındada istemiyordu.liverpool maçında 2 tane attıktan sonra taraftarla aram bozulmasın diye tuttu bence.geçen sene elmander ve kazımla beraber oynarken kötümüydü allah aşkına.ne zaman kazım gitti yanında elmanderin sakatlığında necati geldi o zaman kötü gözüktü.

Hayırdır Sercan, tüm oyunculara en son yazan sen olacaksın diye iddiaya mı girdin :asd:

he he adam muradına erdi sonunda, geldiğinden beri galatasarayla şampiyonlar liginde oynamayı hayal ediyordu, onuda listeye almışlar.

kullanalım anasını satıyım sol bekte deneyelim razıyım

Son yılında bari iyi bi sezon geçirde git reis. Kimse senden 15 20 gol beklemiyo.

Bi 10 gol at atmasanda asist yap. Onuda yapamıyosanda umut gibi pires yap bişey yap katkı sağla be.

Geri
Üst Alt