#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros'a hayır diyecek konumda değiliz.

Gayet iyidir.

Gol atacak adam yok.

Elmander oynayana kadar, Umut+Baros oynasın çok daha tehlikeli oluruz.

Presi gitsin bir zahmet Emre Çolak ile Hamit fln yapsın.

Forvet dediğin, pozisyona girer ve gol atar. Bu da Baros'da fazlasıyla mevcut.

fit olsa zaten yapacağını yapar. hazır olmalı baros.

oynarsa birde gol atarsa taraftar onu yine gaza getirir, yenildiğimiz ankaragücü maçını hatırlasanıza.

Sercan'dan iyidir. Kimse bana bunun karşıtını söylemesin.

patlama matlama yapmasin, yoksa gene 3 yillik sozlesme teklif ederler, bende kafayi yerim.

sadece gecen sene oldugu gibi biraz katkida bulunsun, biraz faydali olsun

ama mumkunse hic ilk 11 de baslamasin

söyle kupada bir, iki mac kazandirsin, ligde bi5-6 gol atsin yeter

yada ocakta gitsin, giderde zaten buyuk ihtimal

Baros geldiginden beri iki sey ben ve eminim bir coklarinin icinde burukluk olarak kalmisti. Birincisi bir lig sampiyonluguydu. Allah'in bir lutfu mudur nedir, kimsenin kafasinda yokken Elmander son macta sakatlandi. Mecburiyetten Baros girdi ve Baros'la sampiyonluk macini oynayip sampiyon olduk.

Diger burukluk ise, Baros'la bir kere bile Sampiyonlar Liginde oynayamamis olmamiz. O da iste bu sene olucak.

Bu adamla bizim kaderimiz bir, bazilari begensede begenmesede.

lincoln gitti ,baros bitti sanki...

Baros hırs yapıp form tutarsa enteresan bir katkı verebilir. Unutmayın geçen sene Baros-Elmander uyumuyla ligde 10 maç seri yaptı GS.

Burak ile beraber takımdaki en net golcü 2 adamdan biri şu anda ve formda olup da verim sağlarsa haala ligin tozunu attıracak bir adam Baros.

Baros'un en büyük sorunu bir anda kaybolup cok fazla mac kacirmasi. Sonra zor toparlaniyor.

Denesek şu adamı 2-3 maçta falan. Olmazsa bir daha uğraşmasın zaten kimse.

takımda 5. sezonu, futbol kariyerinin en onemli kısmını da Galatasaray'a verdi, (5 sezon bu takımda oynayan yabancı kac tane sayarsınız bana.)

artık destek olun, kostek degil

ve unutmayın ki - bir topcunun bir sonraki ne sezon ne yapacagı ASLA KESTIRILEMEZ, bu 100'lerce kez kanıtlandı.

good luck Milan :ka21:

Sözleşmesini de uzatsalardı bari 2016'ya kadar.

Tek tesellim Baros'un da listede olması. Tecrübe herşeyse al sana tecrübe, CL kupası kaldırmış adam.

Yok Cris 58 CL maçı oynamış da bilmem ne... Adam kupayı kaldırdı hatırlatırım.

Bu saatten sonra verimli ve faydalı olmasını bekleyeceğiz, yapacak birşey yok, olur da, bu özelliklere, beceriye sahip.

Ama dış kapının dış mandalı haline getirdiğimiz için kendini toplaması biraz zaman alacaktır sanırım.

Baros bize illaki lazim olacak. Kart cezalisi olur, sakati olur, oyuncu dinlendirmek gerekir Türkiye kupasinda oynar. Aynisi Riera icinde gecerli.

2-3 maç ısrarla 11 başlasa ona göre umudu kessek artık. ben patlama yapıcağını düşünüyorum inş öyle olur

Çilek, domates, pancar, soğan derken kaçtı transfer treni Baros'u görmezden gelmek bence kulübün menfâtine bir davranış değildir.

Geri
Üst Alt