#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

takımda 5. sezonu, futbol kariyerinin en onemli kısmını da Galatasaray'a verdi, (5 sezon bu takımda oynayan yabancı kac tane sayarsınız bana.)

artık destek olun, kostek degil

ve unutmayın ki - bir topcunun bir sonraki ne sezon ne yapacagı ASLA KESTIRILEMEZ, bu 100'lerce kez kanıtlandı.

good luck Milan :ka21:
4 sene kim oynadi diyorsun da 1 sene oynadi 3 senedir kayip , adamin zaten futbol kafasinda bitmis

cok israr edersen seni kirmayip bir 4-5 sene daha kalir takimda emin ol ,yeter ki cok sevdigi eurolardan ayirma onu

Demedi demeyenin 6-7 maç sonra reis bir şekilde formayı kapacak ve daha bırakmayacak.İnşallah-Amin-. :)

Geçen sezon bir ara baya iyiydi. Giriyordu penaltı kazandırıyordu mesela. Asistler yaptı. Onun problemi psikolojik bence. Sakatlanmaktan çekiniyor gibi geliyor bana.

Her şeyi geçtim şu an kendisi en iyi ihtimalle 4. alternatif durumunda Burak bile daha formayı yeni alıyor, kimse gel ilk 11'de başla demez Baros'a ha ne olur; sakatlık, ceza, rotasyon durumlarında formayı alır, sonra da ya yerden kalkmaz ya da göreceği abuk sabuk bir kartla takımı yalnız bırakır.

Bu arada tüm forumlarda inanılmaz bir Baros sevgisi var ben yabancı futbolcu olsam hiç düşünmeden Türkiye'ye gelirdim, takıma hiç bir şey kazandırmana gerek yok, biraz sempatiklik yap, kısa bir süre de olsa iyi performans ver, at Euroları cebine yan gel yat, ne güzel dünya.

Edit: Oly'e gitmez gidecek olsa İspanya'ya giderdi, hem Oly verse verse 1 milyon verir Baros'a olmaz o iş.

fazla hayal kurmayın imkansız gibi birşey oynaması elmander burak umut varken

Bu adam daha 30 yaşında ve 2009 'da neler yaptığını gayet iyi biliyoruz... Fizik olarak nasıl bu kadar düştü anlamak mümkün değil.. Geçen yıl izlediğimiz Baros 'un ayakta durucak hali yoktu... Bu saatten sonra toparlayamaz mı, neden olmasın.. Ama bazı şeyleri kafasında çoktan bitirmediyse tabii...

Geçen sene bi karabük maçı vardı arenada 5-1 kazandığımız mükemmel oynamıştı o maçta. Tam o maçta sonlara doğru depar atmışken sakatlık geçirdi 3-4 hafta oynayamadı sonrada tamamen etkisizdi.. Yine o performansı yakalarsa oynar.

Çek golcü Baros, A2 idmanında geleceğini soran arkadaşlarına sadece evinin yakınındaki bankaya gideceğini söyledi

Galatasaray'da yıllık 2.5 milyon Euro alan ve teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Milan Baros, A2 takımla yaptığı antrenmanda öyle bir laf etti ki genç oyuncuların eli ayağı birbirine dolaştı... Geçen sezon kayıpları oynayan ve takımın kritik dönemlerinde katkı yapamayan Baros, yerine Necati Ateş'in alınmasıyla birlikte iyice kayıplara karışmıştı.

ANCAK BANKAYA GİDER PARA ÇEKERİM

Sezon başında yönetim tarafından kendisine kulüp bulunması istenen ancak yıllık ücretini kimsenin karşılamaya bile cesaret edemediği Çek oyuncu takımda kaldı. Fatih Terim'in kadroda düşünmediği oyuncu A2 takımla yaptığı antrenmanda genç oyuncuların, "Hangi takıma gideceksin?" sorusuna "Ben ancak Denizbank'a paramı çekmeye giderim. Evimin 150 metre yanında bir Denizbank var ve oraya gidip paramı alırım. Başka da bir yere gitmem" diyerek herkesi şaşırttı.

TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ

Menajerlerinin harıl harıl takım aradığı ancak Çin ve Katar'dan gelen teklifleri reddden ardından da Celta Vigo'nun teklifini beğenmeyen Baros sarı-kırmızılıların başına bela oldu. Ücretinde indirim yapmayan oyuncu için son teklif Olympiakos'tan geldi.

Yunan ekibi Olympiakos, Çek basınının haberine göre transfer dönemlerinin bitmesine saatler kala Baros'un menajeri Pavel Paska'yla temas kurdu.

KOMŞU'YU İSTEMEDİ

Baros'u istediklerini ileten Pire ekibine sürenin yetmeyeceğinden dolayı olumsuz yanıt verildi. Ancak bu transferin reddedilmesinde ise Baros'un da payının olduğu ortaya çıktı. Vatan gazetesinin ulaştığı bilgiye göre; Çek golcü, menajerinden tüm teklifleri reddetmesini istedi. G.Saray'da kazandığı 2.5 milyon Euro'nun altına inmek istemeyen oyuncu bu sezonu, en azından devre arasına kadar G.Saray'da geçirip yıllık ücretinin tamamını aldıktan sonra ayrılmayı planlıyor.

150 metre iyiymiş, bana en yakın İş Bankası 2.5 km.

Şanslısın Baros.

Cl listesine yaz A2 ile antremana cıksın vay anam vay ne hallere düsmüsüz .

A2 takımına bile göndermem eğer böyle bir söz söylemişse.Futbol hayatının bitmesi için antrenör bile vermem.Antremanlara almam.Alsın 2.5 m euroyu bu yıl ama sene sonunda 100 kilo olsun.

Vatan gazetesinin saçma bir haberi yine. Takımı karıştırmak istiyorlar belli ki. Tüpçünün gazetesinden beklenmeyecek şey değil.

:o

Vatana veya tüpçüye niye kızıyorsunuz.Sizce söylememişmidir.Hiçbir teklifi kabul etmemesi bu anlama gelmez mi?

Geri
Üst Alt