#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Aksihar maçında oynayabilir Riera'yla birlikte.

Baros'un gordugu muamele beni cok rahatsiz ediyor. Ya parasini verip yollari ayiralim, ya da adam gibi davranalim. Bu muameleyi gercekten haketmiyor.

Mete Alparslan Bırak martavalı şimdi. En kötü oynadığı maçta bile bütün tribünler ''Baros'' diye haykırıyordu..

Baros'un gordugu muamele beni cok rahatsiz ediyor. Ya parasini verip yollari ayiralim, ya da adam gibi davranalim. Bu muameleyi gercekten haketmiyor.

Baros artık hedeflerimiz için yetersiz kalıyor. Teklifler de vardı kendisine, bu kulüp onu hep el üstünde tuttu. Güzellikle ayrılsaydı keşke.

Aydından 3 kat iyisin reis :tiphat:

Aydın dan 3 kat iyisin diyorsunda biri sağ kanat biri forvet.Aydın gibi futbolcuların takımda durması her zaman yararlıdır.Aydın türk statüsünde Baros yabancı Aydın ın aldığı para Baros un aldığı paranın belki 3 kat daha aşşağısıdır.Kendi oyuncularımızı kötülemekte üstümüze yok.

Ne bazında dedin acaba Mete ? Bizleri kastettiysen rahat ol. Baros'un forumu açıp, ''hakkımda ne yazmışlar lan acaba'' diye okuduğunu zannetmiyorum..

Ne haketmiyor? 3 yılda hiç bir şey yapmadan 9 milyon euro.Arada hakeme saldırma,kendini yere atmayla geçen 3 yıl.Çok daha fazlasını hakediyor da dua etsin bizim gibi takımda olduğuna.Fenerde olsa şimdiye kadar en az 3 kere arabasının önünü kesip dövmüşlerdi

Ne haketmiyor? 3 yılda hiç bir şey yapmadan 9 milyon euro.Arada hakeme saldırma,kendini yere atmayla geçen 3 yıl.Çok daha fazlasını hakediyor da dua etsin bizim gibi takımda olduğuna.Fenerde olsa şimdiye kadar en az 3 kere arabasının önünü kesip dövmüşlerdi

bu nedemek aga ?

gecen sezon kac golu var ? kac asisti var sakatlanana kadar ?

ondan once Hamburg'a elenene kadar UEFA kupasında en iyi 3 oyuncumuz kimlerdi ? 2010'da avrupada 6 gol 2 asist, zuperlig'de 10 gol 6 asist yaptı bu adam. 2011'de avrupada 2 golu 1 asisti var sakat sakat. yine Atletico'ya elenene kadar iyi bir cizgisi vardı. gecen sezon da en çöp haliyle 8 gol attı.

20 gol attıgı sezondan zaten bahsetmeye luzum yok,

kısacası emre sakatlayana kadar hic bir sorunu yoktu Baros'un, herzaman cıktı hırsla oynadı ve bu takıma 5 sene kaldı, en verimli donemini Galatasaray'a verdi, Cek Cumhuriyeti'nin gelmis gecmis en iyi 3 futbolcusundan biri bu cocuk sonucta.

sakat oldugunun bilincinde olmalı taraftar.. baska takıma gitmemesi ayrı bir mevzu iyi bir kontratı varsa niye gitsin gerizekalı mı adam ? zaten sakat son ciddi parasını kazanıcak sakat oldugu icin. bunun icin elestiremezsiniz Baros'u cunku dunya uzerinde her insan aynısını yapar. sen yapmazmıydın yeani ? ozaman imam rutbesine layık goruldun aga :ka21:

sonuc itibariyle Baros sovulecek bir topcu degildir, sakat bir topcudur, sakatlanmıs ve kariyeri pert edilmis bir topcudur. futbolcu olarak gelmis gecmis en iyi golculerden de biridir.

İyi ama sakatlıktan sonra iyi çalışsa rahat toparlardı.Herkes sakatlanıyor.Herkes kendini bıraksa... Baros garanti 3 yıl kontratı kapınca düzelmek için hiç çaba harcamadı maalesef

Bugün patron nispet olsun diye Arena'daki ilk maçı açtı 90 dakika izledim tekrardan. Sakatlanmadan önce, gerçekten müthiş bir oyun oynuyordu.

Çabuk unutuyoruz eskileri, ne maçlar çevirdiğini.. Takımı tek başına taşıdığı günleri..

Terim bunu yapmamalı herkesin ikinci bir şansı vardır. Elmander'den daha iyi Baros bu bir gerçek ve forma Baros'un hakkı bu adil değil !

Form yakalayamaması ilginç, fitness açısından S. Piri oldukça fayda sağlıyor tüm takıma, ortam da çok iyi, çalışmıyor mu yoksa rekabete mi gelemiyor anlamadım gitti, yoksa kondisyon depolamak falan halledilecek şeyler bunlar. Kaldı ki ben hâlâ, herşeye rağmen bu adamı yedekte bile olsa görmek istiyorum, tabii yan gelip yatarak değil çalışarak, en azından istekli olduğunu gösterse Fatih hocaya, bir şans kesin verilir. Hatta çıktığı ilk maçta gol falan da atarsa duygusal patlama yaşanır tüm sezon müthiş bile geçer. İyi senaryo oldu. Hayırlısı.

Umut sakat ama önemsizmiş. Bence Umutu riske etmeyecek hoca.

Baroş-Burak ikilisi neden olmasın akhisar maçı için ?

Ah be Baros ah be King.. Kedine biraz daha iyi baksaydın şu anda belki ManU karşısında gol bile atmış olacaktın...

Baros mutlaka kullanılmalı form tutarsa ligde onun kalibresinde bir forvet oyuncusu yok.. Boşa para alacağına motive edilip futbola döndürülmeli..

Geri
Üst Alt