#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Bence Baros bundan sonra oynamayacak.Hazırlık maçlarında bile kadroya giremedi.Sercan-Burak oynar.Baros oynamaz.

Baroşu bu kadar kolay harcayamayız. Çünkü verdiğimiz bir yıllık ücrette var ortada.

Burak-Baroş ikilisi çok kolay dağıtır akhisarı. Sercanla filan kanser olmaya gerek yok.

Baros yok artık kabul edin :b5:

Ne bazında dedin acaba Mete ? Bizleri kastettiysen rahat ol. Baros'un forumu açıp, ''hakkımda ne yazmışlar lan acaba'' diye okuduğunu zannetmiyorum..

Tekrar yazayim, TARAFTAR BAZINDA SOYLEMEDIM. Baros'un A2'ye yollanmasi cok yakisiksiz bir sey. Bunu kastetmistim.

Sercan gibi alemciler durup, genclerimizin huyunu bozacagina, Baros gibi profosyoneller dursun ve genclerimiz onlarla takilsin.

Umut'un ciddi bir durumu yoksa riske edilmemek adına yedek soyundurulur, ilk 11'de Elmo-Burak başlar, Baros kadroya giremez..

Bir de antu ya laf ediliyor, şu başlıkta mesajların çoğu onlarınkiyle eş değer.

Baroş'u severdim. Ancak şu hali ile bizim mahalle takımını bile dağıtamaz. Vefamızı havadan para vererek ve kovmayarak incitmeyerek ödüyoruz.

Yil 2012 vol 378 : Formda bir Baros bu ligin tozunu attirir.

İyi ama sakatlıktan sonra iyi çalışsa rahat toparlardı.Herkes sakatlanıyor.Herkes kendini bıraksa... Baros garanti 3 yıl kontratı kapınca düzelmek için hiç çaba harcamadı maalesef

Geçen sezonun başında da "toplamaz, toplamıyor" diyorlardı ama toparladı. Bu sene takıma kazandırılmak isteseler toparlanmayacak mı? %100 eminim ki toparlanacak. Ama takımda ona dikkatsizlik sonucu doğmuş çocuk muamelesi yapılıyor resmen.

Bi de bi yorumda "neden form yakalayamıyor, S. Piri var falan... " denmiş. Nerden biliyosunuz abi form yakalayamadığını, herif oynamadı ki bu sene. Geçen sene sakatlıktan çıkınca ve kart cezası dolunca bir maçta 90 bikaç maçta 25-45 arası dakika aldı, onlarda da genelde Necati ile oynadı ki Necati'nin Baros'la ne kadar uyumsuz olduğu biliniyor. Elmander'le oynasaydı tekrar form tutardı, Fenerbahçe maçında o adamı ikinci yarı çok rahat sahaya sürerdin. Ama hoca istemiyor Baros'u, onu anladım ben.

Çok sevilen Elmander kaç maçtır yokları oynuyor, Baros gibi bi alternatif fena mı olacaktı? Bi de bu adamın Avrupa tecrübesi var. Gördünüz Hamit nasıl oynadı. Baros'u bu sezona hazırlamak isteselerdi hazırlanırdı. Ama hazırlanmasını bile istemedi teknik heyet.

Akhisara karsi oyniyabilir aslinda...formus Elmander'den cok daha kötü oynamaz heralde.

oynasan da oynamasan da agasın AGA

Kıyıya köşeye atarak kurtulmaya çalışmak anca Türk kulüplerinin yapacağı iştir.

Bknz : Q7-Beşiktaş

Bkzn : Baroş-Galatasaray

bir siz biliyonuz zaten terim bilmiyor tanımıyor baroşu görmüyor ya ondan oynatmıyor hehehehehee OK

bir siz biliyonuz zaten terim bilmiyor tanımıyor baroşu görmüyor ya ondan oynatmıyor hehehehehee OK

aynen katılıyorum. Baros' u gerçekten cok severim ama Fatih Terim istemiyorsa haklılık yanı vardır, demek ki bazı olaylar olmuş Fatih Hoca istemiyor. Şu takıma çatır çatır top oynamasını sağlayan Türkiye Ligi' nden 2-3 seviye fazla olmasını sağlayan Fatih Hoca' yı vay efendim Baros' u oynatmıyor diye eleştiriyoruz. ya nankörüz, ya bu işi Fatih Hoca' dan iyi biliyoruz.

Fatih hocanın hataları olmadığını kimse iddia edemez ama ben de Baros'u oynatmıyor diye hatalı diyemem. Herkes bu işi bizden iyi biliyor, yorum yapmayalım mı?

Geri
Üst Alt