#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

ne tutmasi yha o oynamaya baslamadan once tutuyorduk asil, o takima girdi goller geldi

thsmiley_two_thumbs_up.gif

Bir yerde Baroş un cezalı olduğunu okudum. Zaten A2 de idman yapıyorsa cezalı demektir. Klüpten bu konuda açıklama olmadı sanırım. Merak ediyorum, niye cezalı.

Baroş ayakta duramıyor diyen arkadaş, en son ne zaman izlemişte yorum yapabiliyor.

yazık la millete hala baroş diye bi futbolcu kaldı sanıyolar...adamın parasının yarısını biz verelim bonservis istemez dedik bir tane takım olabilir demedi...baroş ölmüş lan ölmüş haberiniz yok...sonradan girip rakibe faul yapıp topu her maç 3-5 kere eliyle kontrol edip takımın maç çevirme umudunu yıktığı onlarca maç var...8-10 tane gol atabilir hiç problem değil.Galatasaray ın herhabgi bir forveti bir sezonda o kadar gol atar hatta forvete beni koy o kadarını ben de atarım...

Ben ve talha geçen hafta diyorduk oynatılsın sizde adam ölmüş diyordunuz ne oldu da kararınız değişti ?

kimin kararı degişti birdal

BAROS'a laph yok.

Attığı gollerden sonra ki Milan Baros tezahüratını özledim.

Cevap: Re: #15 Milan Baroš

Ben ve talha geçen hafta diyorduk oynatılsın sizde adam ölmüş diyordunuz ne oldu da kararınız değişti ?

Baros Euro 2012 de yuhlanan eleman degilmi..

fazla duygusalsiniz.. Umut - Elmander oynasin kosuyorlar diyenler.. Barosu istiyor saka gibi.. Baros kosmuyor hatirlatiyim..

pfff

Elmander - baros ikilisini gercekten cok ozledik...

Sent from my iPad using Tapatalk

Hakatten bu konu kilitlensin, konuşacak başka bişey mi kalmadı arkadaşım sıktınız yemin ediyorum. Yok Baros işte, Hoca istemiyor anlamıyor musunuz? Adam idmana çıkmıyor idmana, hala kadroya girmeli diyenler var. Hey Allahım ya..

Zorlamayın artık. Baros eski Baros değil.

Baros Euro 2012 de yuhlanan eleman degilmi..

fazla duygusalsiniz.. Umut - Elmander oynasin kosuyorlar diyenler.. Barosu istiyor saka gibi.. Baros kosmuyor hatirlatiyim..

Benim Euro2012 de gördüğüm Baroş çeklerin en diri adamlarından birisi idi. Çeklertakım olarak oldukça kötü olan bir takımdı ve buna göre de baroşu "ayakta duramıyor"gibi klişe laflarla eleştirmek yersiz!

Koşmuyor dediğin baroş kadıköyde son lig maçında bilmem kaç metre depar atıp gökhanı kovalayıp kontra atağı engellemişti! Baroş çok iyi koşar!

Bu takımın İnzaghi tarzı forvete ihtiyacı var :D

Benim Euro2012 de gördüğüm Baroş çeklerin en diri adamlarından birisi idi. Çeklertakım olarak oldukça kötü olan bir takımdı ve buna göre de baroşu "ayakta duramıyor"gibi klişe laflarla eleştirmek yersiz!

Koşmuyor dediğin baroş kadıköyde son lig maçında bilmem kaç metre depar atıp gökhanı kovalayıp kontra atağı engellemişti! Baroş çok iyi koşar!

Koşmuyor denilen,ayakta duramuyor denen adamın takımı Euro 2012'de mücadele ederken

Arda,Emre,Burak maçları televizyondan izliyordu :)

Geri
Üst Alt