#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Hoca en azından Baros'u A takımda tutabilirdi , onuda forma rekabetine sokabilirdi oynatır oynatmaz orası hocaya kalmış tabi , hiçbir açıklama yapılmadan kadro dışı bırakıldı.

"Galatasaray'daki günlerinin sonuna yaklaştığını ve geleceği ile ilgili kararı henüz vermediğini belirten Baros, "Önümde iki seçenek var. Ya daha az para kazanıp daha kaliteli futbolun içinde olacağım ya da daha fazla para kazanmayı tercih edeceğim. Menajerimle bu konuyu görüşüyoruz ancak tam olarak kararımı Galatasaray ile olan sözleşmem sona erdiğinde vereceğim. Farklı kulüplerden teklifler alıyorum." ifadelerini kullandı."

yani şuan yattığım yerden paramı alıyorum.bir 7-8 ayda top oynamayı düşünmüyorum demiş.

"Galatasaray'daki günlerinin sonuna yaklaştığını ve geleceği ile ilgili kararı henüz vermediğini belirten Baros, "Önümde iki seçenek var. Ya daha az para kazanıp daha kaliteli futbolun içinde olacağım ya da daha fazla para kazanmayı tercih edeceğim. Menajerimle bu konuyu görüşüyoruz ancak tam olarak kararımı Galatasaray ile olan sözleşmem sona erdiğinde vereceğim. Farklı kulüplerden teklifler alıyorum." ifadelerini kullandı."

yani şuan yattığım yerden paramı alıyorum.bir 7-8 ayda top oynamayı düşünmüyorum demiş.
Yazıları büyültmüşsün ama anlamazlar Hocam ne yapsan nafile.

adam 39000 metreden balıklama atlıyor siz hala Baros oynamalı diyorsunuz

hey gidi kral...

bu hallere düşecek adammıydın sen.seni asla unutamam... ama iyi hatırlanman için gitmek gerek.

Yoo bu şu demek: "Takımında kadro dışı kalmış ve futbol hayatının sonlarında olan bir futbolcuya bonservis bedeli ödemek isteyen enayi bulamadım. Mecburen burada kalacağım sözleşmem bitene kadar."

Yoo bu şu demek: "Takımında kadro dışı kalmış ve futbol hayatının sonlarında olan bir futbolcuya bonservis bedeli ödemek isteyen enayi bulamadım. Mecburen burada kalacağım sözleşmem bitene kadar."

galatasarayın barosa bonservis istediğini düşünmüyorum yazın falan.

galatasarayın barosa bonservis istediğini düşünmüyorum yazın falan.

Bence istemişlerdir de asıl problem o olmayabilir hatta dediğin gibi Baros'un bizde iyi para kazanıyo olmasıdır ama yatıp para kazanmayı o seçmedi, yıllardır CL'de oynamak için kendini yırttı, şimdi CL biletini alınca "hadi Baros güle güle" dediler. E adam da haklı olarak kalır, istediğini yapar yani.

1 mac olsun sans ver be hoca su adama

Çıkın gerçekleri konuşun.

Fatih Terim'in bu adamı ilk 18'e düşük performans diye almamasına inanmıyorum ben. Başka birşey varsa çıkın anlatın.

Futbolun biraz içinde olan birisi Baros'un ilk 18'de olmamasını açıklayamaz.

Burak gibi adam oynuyor Baros yok.

Böyle maçlarda lazım işte Baros.Bugün karambolden filan atardı.

ayakta duracak hali yok kadro dışı felan değil kadroya giremiyor

Geri
Üst Alt