#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

35 isimli, 42 soyadlı adam susar mısın?

:lol: Saykal damardan giriyor :lol: 1.5 senede o istatistik wuaaw. :o

Baros hakkında ise artık bukadar ceza yeterli diye düşünüyorum. En oynatılmasının bizi daha kötü bür duruma sokacağını sanmıyorum. 5 haftada dibe vurduk zaten bundan daha kötü durumda olmayız heralde.

Belki hem barosun hemde bizim dönüşümüz mükemmel olur.

baros normal zeminde ayakta duramıyor,dünkü maçta bale mi yapacaktı ?

Baros oynasada bir şey yapamazdı doğru dürüst antreman yapmamış , hiçbir hazırlık maçımızda resmi maçımızda oynamamış bir anda gelip harikalar yaratmasını kimse beklemezdi sanırım büyük bir mucize olması lazım onun için.Baros defteri kapandı artık!

.

Bu takım hala Barostan medet umuyorsa durum harbiden vahim.

Medet ummak olayı değil. Uefayı kazandığımız sene Marcio bile bir çok maçta faydalı oldu. 9 gol attı. Kadrodaki herkes birşeylere katkı verebilir.

marcio-hakan.jpg

simdiye kadar sans vermeyip, simdi gel oyna derse hoca karismasi cizilir.

bu yuzden asla kadroya alicagini sanmiyorum, en dogrusuda bu zaten.

simdiye kadar sans vermeyip, simdi gel oyna derse hoca karismasi cizilir.

bu yuzden asla kadroya alicagini sanmiyorum, en dogrusuda bu zaten.

Bu noktada düşünülecek, dert edilecek nokta hocanın karizması mıdır, yoksa galatasarayın menfaatleri mi? Hocanın kendi karizması için galatasarıyı feda etmesine müsaade mi etmeliyiz?

ağlama duvarı oldu burasıda iyice ayakta duramayan adama neler yazılıyor yarın çıksak 5 tane sallasak ne baros hatırlanır nede mağlubiyetler

İmparator nasıl isterse öyle,ister oynatır isterse 1 yıl boyunca 1 saniye süre vermez,her türlü destekçiniz imparator.

Baros king.

Bu tarafaftarın Baros'la Kewell geçtiği ihtimas kimseye geçilmedi.Hadi Baros anlaşılır takım ruhu sıfırken tek başına oynuyordu ama Kewell tam bir muamma

Geri
Üst Alt