#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

İmparator nasıl isterse öyle,ister oynatır isterse 1 yıl boyunca 1 saniye süre vermez,her türlü destekçiniz imparator.

İmparator Mimparator... Çıkıp açıklama yapmalı o zaman neden takımdan ayrı antrenman yapıyor söylemeli. İmparatorsa imparator gibi davranmalı, diktatör gibi değil. :yenieek: Çıkıp açıklama yapsa hak vereceğim belki ama açıklama yapmadığı her gün Fatih Terim'in "adalet" kavramında şüphelerimin oluşmasına neden oluyor.

İmparator Mimparator... Çıkıp açıklama yapmalı o zaman neden takımdan ayrı antrenman yapıyor söylemeli. İmparatorsa imparator gibi davranmalı, diktatör gibi değil. :yenieek: Çıkıp açıklama yapsa hak vereceğim belki ama açıklama yapmadığı her gün Fatih Terim'in "adalet" kavramında şüphelerimin oluşmasına neden oluyor.

Biri de sormuyor ki, 'hocam nerde bu Baros?' demiyor biri. O da gündeme getirip gündem yaratmak istemiyor.

Kimse sormadığı sürece böyle hiç açıklama yapılmadan devam edecek malesef.

Biri de sormuyor ki, 'hocam nerde bu Baros?' demiyor biri. O da gündeme getirip gündem yaratmak istemiyor.

Kimse sormadığı sürece böyle hiç açıklama yapılmadan devam edecek malesef.

Zaten bu muhabirler istenen soruyu bi türlü sormuyolar ayar oluyorum. :D

Benim hocaya güvenmediğim anlaşılmasın, güveniyorum. Ama 2.5m€ ödediğin adam takımdan ayrı antrenman yapıyorsa ve açıklama yapmıyorsan orda bi yanlış vardır. "Galatasaray'ın parası çöpe atılmaz" gibi laf yapılıyo yeri geldiğinde, ama Baros'a verilen para ne oluyo yani?

Zaten bu muhabirler istenen soruyu bi türlü sormuyolar ayar oluyorum. :D

Benim hocaya güvenmediğim anlaşılmasın, güveniyorum. Ama 2.5m€ ödediğin adam takımdan ayrı antrenman yapıyorsa ve açıklama yapmıyorsan orda bi yanlış vardır. "Galatasaray'ın parası çöpe atılmaz" gibi laf yapılıyo yeri geldiğinde, ama Baros'a verilen para ne oluyo yani?

Kimsenin aklına gelmemesi gibi bir durum olamaz zaten. Ama sormak yemiyor galiba ? :D

Olabilir. Hele hoca şu Serhat Ulueren'i fırçaladıktan sonra bidaha kimse cesaret edemez. :asd:

Süper azarlıyor cidden. Son bağlantısında da inceden gönderdi birşeyler :D

Adamın paçalarından Marlon Brando akıyor, karizma ya :ayatollah:

Bence göndermek istedi bizimkiler; Baros da gitmeyip direnince inada bindi iş. Böyle olmuş olabilir. Yoksa ayakta duramıyor lafı bence hikaye. Hazırlık maçlarında bile oynamadı adam.

Bunda anlamayacak ne var hocanın kafasında ki takımda Baros yok hoca da onu kadroya almıyor dünyada ilk kez olan bir şey değil.

Yine mi uplandi bunun konusu.

return of the king insch.swf

19f33edc-f2fc-47c7-92f5-b93635a465bd-444x333.jpg

bende istiyorum oynamasini, ama bi kac kisi diyor ki dogru dürüz antreman da etmiyormus, bu dogru mu ?

Baros sans bulamaz bence, ama bulursa Riera gibi etkisini gøsterir insallah.

Ne yaptığını bilen var mı ki ? Bence tüm forvetler sakat olsa yine oynamayacak zaten.

Açıklama yapılmadı ki aga. En azından çıkıp "Baros kadroda düşündüğüm bi oyuncu değil, Galatasaray'ın Baros olmadan da iyi oynayacağına inanıyorum" falan dese hoca ses çıkarmayacağım ama bi Allah'ın kulu da bişey demiyor.

şu basın toplantılarındaki gazeteciler cevabını bildikleri soruları soracaklarına su barosu bi sorsalar, neden dışarda bıraktı neden kadroda düşünmüyor, ne olacak bi açıklasın hoca.

Geri
Üst Alt