#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Queresma - Baros takasıyla ilgili dün Kanaltürk'teki programda haber vardı yetişemedim. Hafta için menajerleri biraraya gelecekmiş gibi birşeyler söyledi.

Queresma - Baros takasıyla ilgili dün Kanaltürk'teki programda haber vardı yetişemedim. Hafta için menajerleri biraraya gelecekmiş gibi birşeyler söyledi.

Q7'yi getirirsek yıllık 2 Mn € falan civarına çok iyi olur gerçekten hem Baros'u da göndermiş olacağız , yararlı olacağını düşünüyorum Q7'nin özellikle büyük maçlarda ŞL 'de olsun derbilerde olsun.

Niye yok bu adam ya gerçekten bi sebep sunulması lazım..

ya bagış yaptı diyede söytlenti vardı kim bu adamı sempatikleştirmye ve yönetim , terime karşı cephe oluşturmaya çalışıyorsa allah onu bildigi gibi yapsın

Tribünlerin milan baros tezahüratını özledim..

Keşke bi şansı daha olsa veya gönderilecekse bile 3-4 maçta daha oynasa düzgün bi şekilde veda etsek krala. Türk Telekom Arena yine Baros tezahüratıyla inlese :(

Tribünlerin milan baros tezahüratını özledim..

Keşke bi şansı daha olsa veya gönderilecekse bile 3-4 maçta daha oynasa düzgün bi şekilde veda etsek krala. Türk Telekom Arena yine Baros tezahüratıyla inlese :(

kusmak-244x300.jpg

Biraz ayıp ettik ya..

Adam gitmek istemiyorum diyorsa suç mu?

Son 15 dk bari oyuna girerdi..

Unutun artık Barosu.Elmander ve Sercan yokken bile ilk 18 de yoksa bir daha da olmaz.

Yata yata 3 milyon € kazanan Riera'dan bile yararlanmak istiyor Fatih hoca..

Öyle olmalı zaten doğrusu..

Biraz da kulübü düşünmek gerek..

Hemde Milan Baros bize büyük sevinçler yaşatmış bir adam..

Biraz da vefası var bu işin..

Geri
Üst Alt