#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Sen kimsinde seni bekleyip konuşacam ? Kaybol

sana gidicegimi söylememe ragmen arkamda atar yapmışssın.. delikanlılıgın kitabınınn basımı bittigini bilmiyordum ama ögrenmiş oldum sayende neyse seviyeyi senin levelına getirmeyecegim kendi kalitemden ödün vermeden şahsi yorumumu yapıcam.

taraftarın baroşa karşı gereksiz zaafı var adam gelicek 3 dakka oynıcak 2 pas atcak taraftarlar baroş diye inlicek sonra o diger emektar kardeşlerimiz alıncaak yeri gelcek yuhalancak çabalarına ragmen sonra takımdan sogucak. en güzel örnegi kazım bunun. uzatmadan artık ne olcaksa olsun.

saygılar

oynatin bu adami, amrabat ile iyi gider heralde... ulan satmatiniz bari bi kac mac oynasin adam, bosuna para almasin reyiz

sana gidicegimi söylememe ragmen arkamda atar yapmışssın.. delikanlılıgın kitabınınn basımı bittigini bilmiyordum ama ögrenmiş oldum sayende neyse seviyeyi senin levelına getirmeyecegim kendi kalitemden ödün vermeden şahsi yorumumu yapıcam.

taraftarın baroşa karşı gereksiz zaafı var adam gelicek 3 dakka oynıcak 2 pas atcak taraftarlar baroş diye inlicek sonra o diger emektar kardeşlerimiz alıncaak yeri gelcek yuhalancak çabalarına ragmen sonra takımdan sogucak. en güzel örnegi kazım bunun. uzatmadan artık ne olcaksa olsun.

saygılar

Arkandan mı konuştum ? Farkındaysan alıntı yaparak cevap verdim sonuçta bildirim geliyor girdiğinde bakabilirsin diye yazdım.. :yenieek:

Ayrıca baros konusunda farklı düşünüyor olabilirsin ilk başta bu düşüncelerini böyle belirtebilirdin saçma sapan bi resimle değil..

Twitter'dan boş haberlerle gelmeyelim lütfen.

kimse büyük beklenti içine girmesin baros konusunda en son ayakta duracak hali yok keza uzun zamandır a takımlada çalışmıyor

"Kral is back" diyebilir miyiz yani?

Son bir şansı hakediyor bence reis sezon sonuna kadar faydalanılmalı bence...Birazcık vefa!

Satmamız lazımdı satamadık.Bari faydalanalım gidene kadar,en azından sercanın yerine falan yedek de dursun.

Geri
Üst Alt