#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

adam gitmeden bari bir maca ciksaydi onu son kez Galatasaray formasiyla görmek isterim acikcasi.. o serefsiz belesoglu olmasa belki hala 11in degismezi olacakdi kral..

Oynar niye oynamasın. Mesela kayseri maçı ilk yarı 3-0 olduktan sonra 60.dakikalarda burağı dinlendirip barosu alsaydık ne kaybederdik ki ?

18 içinde olmalı mutlaka baros bu. Ne yapacağı belli olmaz azcık bi form tutsa ölüsü 9-10 gol atar

Hortlatmayın şu adamı allah aşkına ya

Adam oynamadıkça unuttu herkes sanırım geçen seneki performansını, ayakta duramıyordu ve bitiriciliği hiç de iyi değildi...

Neymiş, "Burak oynayacağına Baros oynasın"mış.

Burak dediğin adam maç içinde sürekli çabalıyor, bu kadar çok gol atması rastlantı değil. Defans içinde kaybolan tipte bir forvet olmamaya çalışıyo en azından

Benim odamda 2004 yılından 2010 yılında odaya badana yaptırırken ancak söktüğüm bir Baros posterim vardı. O derece severim Baros'u. Düşünün yani 2004 yılından beri hayranıyım adamın.

Ama ben bile son iki sezonda çöktüm. Cidden geldiği ilk senede müthiş şeyler yaptı ve hayranlığımı 10 kat arttırdı belki de. Fakat kabul etmeliyiz ki çok düştü formu.

Yine de onu bu formayla izlediğimiz için şükretmemiz gerek.

Devre arasında kesin gidecek artık...

En azından güzel bir uğurlama töreni yapılmalı...

Kendisinin kadar teknik ekip ve taraftar olarak biz de bu duruma düşmesinde hatalıyız....

Ali dürüst yarın ki antreman a çağırdığını doğrulamis reis geri dönüyor

Yalan habermiş dün dediğim gibi :b5:

Cevap: Re: #15 Milan Baroš

Aga senin bu Baros nefretin nedir herif geçen sezon takır takır attı golleri formda olduğu dönemde hala böyle konuşuyosunuz.

her sene aynı terane be talhacım 10 mac oynuyor.sonra malca bır kırmızı ustune sakatlık tamam işte.

hep aynı be abi

her sene aynı terane be talhacım 10 mac oynuyor.sonra malca bır kırmızı ustune sakatlık tamam işte.

hep aynı be abi

Ya biliyorum da adam oynadığı zaman da elinden geleni yapıyo sonuçta. Her zaman da yaptı. Yeterli oldu-olmadı ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı her zaman. Hırçın falan, zırt bırt da kart görüyodu ama geçen sene 2 sarı 1 kırmızı gördü, o kırmızı bitirdi onu orası ayrı tabi...

Kısaca kadro dışı olmayı hak etmiyo. Oynasın demiyorum ama kadro dışı kalmayı hak etmiyo bu adam.

Baros, umarım gittiğinde Galatasaray gönlünde yatan tek aslan olur ve futbolculuk anıların akla geldiğinde bizde yaşamış olduğun iyi anılar seni cezbeder.

Baros'a guvenip sezona baslanmaz ama kadrodaysa da faydalanabildigimiz kadar kullanmamiz lazim.

Ayrica seffaf yonetim falan deniyordu yillik 3 milyon alan adam kadro disi kaliyor tek aciklama yok.

hep aynı be abi

Kadroda Baros varsa faydalanmak zorundasin. Ha cik aciklama yap, Baros bunu bunu bunu yapti de, bu yuzden almiyorum de basimizin taci yapalim. Ama tek bir aciklama yapmadan bu adami A2'deki yeni yetmelerle calistirmak buyuk bir saygisizliktir. Baros'un illa ki 11'de oynamasina gerek yok. Kenarda muthis bir silahtir bu adam. Bu takim Baros'u United macinda aradi. Bu takim Baros'u Braga macinda aradi. Bu takim Baros'u Cluj macinda aradi. Bu takim kazandigi bazi maclarda bile Baros'u aradi.

Elimizde Avrupa maclarinda en etkili olabilecek adami bir ego icin kullanmiyorsak cidden yazik. Cunku Avrupa'da benim en azindan tek izleyip gordugum sey ne yaptigindan bihaber, sahada caresizce gezinen iki tane santrafor; Umut ile Burak.

Valla şu hoca istifa etsede kurtulsa 2 yıldır bu adamı oynatsa ego oynatmasa ego.Gitsede kurtulsa artık garibim.

Valla şu hoca istifa etsede kurtulsa 2 yıldır bu adamı oynatsa ego oynatmasa ego.Gitsede kurtulsa artık garibim.

Fatih hocaya laf söylemeyi pek istemem ama Baros'un neden kadro dışı kaldığını açıklamadığı sürece hatalıdır ve "ego" iddiası kuvvetli olur. Geçen sene de uzun süre Elmander ve tek forvette ısrar ettikten sonra 4-4-2'ye mecburen dönüp Baros'u oynatarak, ve bu sene takımda 4 forvet olduğu için açıklama yapmaksızın Baros'u kadro dışı bırakarak da "Terim kendi almadığı oyuncuya soğuk bakıyor" düşüncelerinin de ortaya çıkmasına müsade ediyor. Açıklama yapsa tamam da açıklama yapmaması çok yanlış.

Şimdi öyle diyorsun da Talha, çıksa dese ki, formsuz, işte ağrıları var. Ona da inanmayacak ciddi bir kesim olacaktır.

Ben tamamen kafamdan olayın transferle ilgili olduğunu düşünüyorum. (git dediler Baros'a tahminen maaştan dolayı gitmek istemedi falan öyle tavır aldılar birbirlerine diye düşünüyorum) Böyle bir durum varsa da Fatih Terim çıkıp git dedik gitmedi demez yani :)

Geri
Üst Alt