#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Fatih hocaya laf söylemeyi pek istemem ama Baros'un neden kadro dışı kaldığını açıklamadığı sürece hatalıdır ve "ego" iddiası kuvvetli olur. Geçen sene de uzun süre Elmander ve tek forvette ısrar ettikten sonra 4-4-2'ye mecburen dönüp Baros'u oynatarak, ve bu sene takımda 4 forvet olduğu için açıklama yapmaksızın Baros'u kadro dışı bırakarak da "Terim kendi almadığı oyuncuya soğuk bakıyor" düşüncelerinin de ortaya çıkmasına müsade ediyor. Açıklama yapsa tamam da açıklama yapmaması çok yanlış.

Yok bende bişey demiyorum zaten nedese sonuç egoya çıkacak.geçen yıl oynatmadan önce daha sonra oynattıktan sonra ego yapıştırıldı,şimdi bitmiş tükenmiş adamı oynatmıyor (ki transfer döneminde çok şeyler yaşanmış onunda etkisi var) yine ego,bukez oynatsa başarısız olsa bitmiş adamı oynatıp "ben kazandım" dedirtmek istiyor yine ego

4-3-3 oynatıyor 4-4-2 oynatmalı ego

4-4-2 oynatıyor 4-3-3 oynatmalı ego

yani bunun sonu bir kısım taraftar hocaya kafayı takmış hoca gidecek jan janlı bir isim gelecek 2 3 fm transferi yapacak sonra hepimiz rahata ericez.

hayırlısı olsun.

Şimdi öyle diyorsun da Talha, çıksa dese ki, formsuz, işte ağrıları var. Ona da inanmayacak ciddi bir kesim olacaktır.

Formsuz ya da agrilari olan adam A2'ye yollanmaz.

Sadece diyorum ki, hoca ciksin; kendisine git dedik bize saygisizlik yapti desin, bana gider yapti desin, Fener ile gorustu desin, onu desin, bunu desin, sunu desin ama bir sey desin. Zira devre arasinda yapilacak bir forvet transferiyle buralar sus pus olacak ve kimse Baros'u hatirlamayacaktir. Tipik Turk taraftar profili malesef. Lakin benim bir taraftar olarak tek istedigim olayin ic yuzunu bilmek.

Terim'in oyuncu tercihlerinde egosunun cok etkisi olmuyordur. Egonun etkisi daha cok transfer donemlerinde hissediliyor.

Formsuz ya da agrilari olan adam A2'ye yollanmaz.

Sadece diyorum ki, hoca ciksin; kendisine git dedik bize saygisizlik yapti desin, bana gider yapti desin, Fener ile gorustu desin, onu desin, bunu desin, sunu desin ama bir sey desin. Zira devre arasinda yapilacak bir forvet transferiyle buralar sus pus olacak ve kimse Baros'u hatirlamayacaktir. Tipik Turk taraftar profili malesef. Lakin benim bir taraftar olarak tek istedigim olayin ic yuzunu bilmek.

Ya herkes bilmek ister ama şu boldladığım yeri hoca kesinlikle söylemez sen de biliyorsun. Ancak gittikten 1 yıl sonra falan bir yönetici telegol'de melegol'de anlatır bir şeyler.

Yani dediğiniz doğru da olmaz öyle bir şey.

Şimdi öyle diyorsun da Talha, çıksa dese ki, formsuz, işte ağrıları var. Ona da inanmayacak ciddi bir kesim olacaktır.

Ben tamamen kafamdan olayın transferle ilgili olduğunu düşünüyorum. (git dediler Baros'a tahminen maaştan dolayı gitmek istemedi falan öyle tavır aldılar birbirlerine diye düşünüyorum) Böyle bir durum varsa da Fatih Terim çıkıp git dedik gitmedi demez yani :)

Abi çıkıp "Baros'u kadromda düşünmüyorum, Galatasaray hedeflerine Baros olmadan da ulaşacaktır, herhangi özel bi sebep yok." dese kesinlikle tatmin edici olmaz ama en azından bi açıklama yapılmış olur. Yani "özel bi durum yok" diye yalan da söylese yine de açıklama yapmış olacak sonuçta. Baros değil Çağlar olsa hadi neyse ama Baros bu ya. :o

Ben de öyle düşünüyorum. Hatta bi haber çıkmıştı kafama da yattı. 'Bizimkiler Baros'a "güle güle" dediler, Baros da "yok ya, ben yıllardır Avrupa Kupalarına gidelim diye yırtınıyorum, tam gidiyoruz beni gönderiyosunuz öyle mi? Pışııııık. Kontratım da iyi zaten, ya oynatırsınız ya da yatarım, siz bilirsiniz." dedi.' şeklinde bi haber vardı mantıklı buldum.

Valla şu doğru tabii Baros oynamadığı müddetçe, oynasa ne olurdu sorusu hep kalır akılda. Belki hiç bir şey değişmezdi, belki daha iyi olurdu, belki daha kötü. Bilememek kötü tabii.

Egodan ziyade şunu belirtmekte fayda var.Kendi gördüğüm kadarıyla Fatih Terim bir futbolcunun iyi olması, takıma alışması, adaptasyon sürecini geçmesi gibi durumlarda onun arkasında oluyor ve kötü dahi oynasa onu takımdan kesmiyor.İnadına da oynatıyor, en kötü halinde bile olsa 90 dakika oynatıyor..Eğer oynatmazsa belkide onun kendisine küseceğini düşünüyor..Herneyse daha sonra bu kişiye verdiği şansın karşılığında verim alamazsa Fatih Terim ona küsüyor..İşte bu küsmenin ardından inat yapıyor gibi geliyor bana, belki ego dersiniz belki bilmem ne dersiniz ama Fatih Terim Baroşu oynatmıyorsa benim anladığım kadarıyla ağzından çıkan ( yani verdiği karar oynatmayacağım ise ) kararının değişmesini, yani biraz kabaca olacak kusura bakmayın ama tükürdüğünü yalamıyor..Yani bu bence ego olarak anlaşılan bir durum.Güveniyorsa tamam, güvenmiyorsa yok..Anlatabildim umarım..Fatih Terimi eleştirmek için yazmadım bunu, eğer bu kararından dönen bir insan olsaydı o kadar diretmezdi başarı için belli bir sistemi..4-4-2 konusunda da şunu düşünüyorum, bu dizilişle başarı geldi, bu dizilişin değişmesini istemiyor, çünkü bu onun kararı, kararından dönmeyi, amacından sapmayı seven bir insan değil..Duruma göre kararında değişkenlik göstermeyi sevmiyor Fatih Terim benim zannımca.

Ve bazen futbolcularıda kendi yetenekleri, bildikleri konumlardan ziyade Fatih Terimin gördüğü, beklentili olduğu bölgelerde oynatmayı seviyor.Yani kendi düşüncelerinin fayda getireceğini inanıyor..Mesela Fener maçında Amrabat değişikliği tamamen Fatih Terimin yenilmeme, korkmama, cesaretli, istekli takım arzusunun getirisi.Eğer Fatih Terim bu yola, defansif ağırlıklı kadrolarla çıksa idi, o maçta Amrabat değil defansif bir futbolcu olurdu..

yalnız başına antreman yapıyomuş :sad007:

A7dc92ZCcAEOZhv.jpg

inci mode on:

devamli hakeme bagirip cagirararak sari kart goren zat.

inci mode off.

oynamıyor o konuda hak veriyorum hocaya ayakta duracak hali yokta kadro dışı kalmasıda ne alaka çıksın antremana takımla oynamazsa yine oynamaz Q7 bjk yönetimi olayı terk

Bu adamı oynatmıyorlar sanki forvette Man.Citydeki Aguero, Dzeko, Balotelli, Tevez var bizde Baros kadro dışı kalıyor. Gerçekten F.Terim'in Riera'da sol bek yaratma sevdasından sonra tek bunu anlamıyorum.

Geri
Üst Alt