- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Cevap: #15 Milan Baroš
Yok bende bişey demiyorum zaten nedese sonuç egoya çıkacak.geçen yıl oynatmadan önce daha sonra oynattıktan sonra ego yapıştırıldı,şimdi bitmiş tükenmiş adamı oynatmıyor (ki transfer döneminde çok şeyler yaşanmış onunda etkisi var) yine ego,bukez oynatsa başarısız olsa bitmiş adamı oynatıp "ben kazandım" dedirtmek istiyor yine ego
4-3-3 oynatıyor 4-4-2 oynatmalı ego
4-4-2 oynatıyor 4-3-3 oynatmalı ego
yani bunun sonu bir kısım taraftar hocaya kafayı takmış hoca gidecek jan janlı bir isim gelecek 2 3 fm transferi yapacak sonra hepimiz rahata ericez.
hayırlısı olsun.
Fatih hocaya laf söylemeyi pek istemem ama Baros'un neden kadro dışı kaldığını açıklamadığı sürece hatalıdır ve "ego" iddiası kuvvetli olur. Geçen sene de uzun süre Elmander ve tek forvette ısrar ettikten sonra 4-4-2'ye mecburen dönüp Baros'u oynatarak, ve bu sene takımda 4 forvet olduğu için açıklama yapmaksızın Baros'u kadro dışı bırakarak da "Terim kendi almadığı oyuncuya soğuk bakıyor" düşüncelerinin de ortaya çıkmasına müsade ediyor. Açıklama yapsa tamam da açıklama yapmaması çok yanlış.
Yok bende bişey demiyorum zaten nedese sonuç egoya çıkacak.geçen yıl oynatmadan önce daha sonra oynattıktan sonra ego yapıştırıldı,şimdi bitmiş tükenmiş adamı oynatmıyor (ki transfer döneminde çok şeyler yaşanmış onunda etkisi var) yine ego,bukez oynatsa başarısız olsa bitmiş adamı oynatıp "ben kazandım" dedirtmek istiyor yine ego
4-3-3 oynatıyor 4-4-2 oynatmalı ego
4-4-2 oynatıyor 4-3-3 oynatmalı ego
yani bunun sonu bir kısım taraftar hocaya kafayı takmış hoca gidecek jan janlı bir isim gelecek 2 3 fm transferi yapacak sonra hepimiz rahata ericez.
hayırlısı olsun.