#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

"Galatasarayın menfaatleri" diye başlayan cümlelerin kontra cevabı.

all saidde 5 milyon avroya transfer olmuş diyolar..

all saidde 5 milyon avroya transfer olmuş diyolar..

Bu haberi bende Facebook'ta okudum ama inanamadım açıkçası.Elin Arap'ı bile sözleşmesinin bitmesine yarım sezon kalmış,sezon başından bu yana ise hiç oynamamış bir oyuncuya bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro ödemez.Ama inşAllah gerçek bir haberdir. :)

5milyon avro bonservis alabilirsek cidden büyük başarı sayarım

O haber yalan gibi.Zaten sözleşme imzalayabiliyor.Eğer onu bilip de 5 milyon veriyorlarsa paraya para demiyorlardır.

siz de inandiniz habere , kimse vermez o parayi

elin katar ı bu her oyuncuya herşeyi verebilirler, yeterki gelmek istesin katar a.

ayrıca bize 1-2 verselerde yeter. en azından kadroda yabancı hakkımız açılır. oraya da sol bek-stoper-forvet arkası neyse değerlendirmiş oluruz..

elin katar ı bu her oyuncuya herşeyi verebilirler, yeterki gelmek istesin katar a.

ayrıca bize 1-2 verselerde yeter. en azından kadroda yabancı hakkımız açılır. oraya da sol bek-stoper-forvet arkası neyse değerlendirmiş oluruz..
yav isterse bedava gitsin her turlu kar zaten de , Haziran'da sozlesmesi bittigi icin vermezler

Katkıların için teşekkürler. Geçen sene şampiyonluğa yaptığın katkı için teşekkürler.

Hep iyi olarak anılacaksın Kral.

Devre arasında %99 gidiyor.

1461 maçında son kez sahada olması için twitter'da #BarosaVedaMacıİstiyoruz etiketi altında yazıları bekliyoruz.

Milan Baros ; Taraftarımla vedalaşayım Bırakın 1461 Trabzon macında sahada olayım son kez.:SS::sad007::(

Bunu söylerken de salya sümük ağlıyormuş yerlere kapaklanmış gerekirse maaşımdam kesin demiş ama ne olur oynatın beni demiş son kez.

Milan Baros : Elinizi ayağınızı öpem son kez o müthiş taraftar önünde kanımın son damlasına kadar savaşayım

Geri
Üst Alt