#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

emre belözoğlu'ndan nefret etmemizin en büyük sebeplerinden birisin sen.umarım gittiğin yerde başarılı olursun.

Keşke daha güzel bir gidişin olsaydı ama olmadı yolun açık olsun

Sen başımıza gelen en güzel şeydin.Binlerce kez yolun açık olsun Kralım....Milanım....BAROSUM

Word: BAROSKAAA (1 5):ayatollah:

Hamburg,trabzon,besiktas,konya,liverpool macındaki goller harikaydı sampiyonluk görerek gittin o iyi oldu ah o papazın cayırınada salaydık direge takılmasaydı:o

İyi futbolcuydu ama

Drogba'nın,Dany'nin,Eboue'nin olduğu ve bizim olduğumuz ortamda bu adam burda daha fazla kalamazdı.Arkasından konuşmak istiyorum.Emekleri için teşekkürler.Sadece bu kadar diyorum Baros'a...

[video=youtube;bbY2cLbEl7A]https://www.youtube.com/watch?v=bbY2cLbEl7A[/video]

6426baros.jpg

İyi futbolcuydu ama

Drogba'nın,Dany'nin,Eboue'nin olduğu ve bizim olduğumuz ortamda bu adam burda daha fazla kalamazdı.Arkasından konuşmak istiyorum.Emekleri için teşekkürler.Sadece bu kadar diyorum Baros'a...

[video=youtube;bbY2cLbEl7A]https://www.youtube.com/watch?v=bbY2cLbEl7A[/video]

Ben de sadece şu kadar diyorum sana:

d2cy6.jpg

340x.jpg

B_bd9794468fe87127c18999934e9eff5f.jpg

fft104mm1595479.jpg

image.jpg

Emrede yoboya sarılıyor ee nolcak?

Bir hareket bitirir insanı.

Ne Emreyi, Ne Baros'u nede bunun gibileri ben affetsemde ilahi adalet affetmez...

Emre'nin küfür etmiş olması da onun ırkçı olduğunu göstermiyor. Ki Emre'nin "f'ing nigger" cümlesinin nereye gittiğini/gidebileceğini bildiğini de sanmıyorum pek, hele ki "negro" adlı bisküvi olan bi ülkedeyken...

İnsan sinirlenince ne yaptığını, ne dediğini bilmez, boş boş konuşma. Bir hakaret, bir yanlış insanı asla bitirmez.

ne emre ırkçı nede baroş ırkçılık yaptı boş laf salatası yapmayın kardeşim susun bari arada kaybolursunuz

Geri
Üst Alt