#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Emre'nin küfür etmiş olması da onun ırkçı olduğunu göstermiyor. Ki Emre'nin "f'ing nigger" cümlesinin nereye gittiğini/gidebileceğini bildiğini de sanmıyorum pek, hele ki "negro" adlı bisküvi olan bi ülkedeyken...

İnsan sinirlenince ne yaptığını, ne dediğini bilmez, boş boş konuşma. Bir hakaret, bir yanlış insanı asla bitirmez.

özür dilerim hepinizden :(

BDZJGaiCEAAOhgH.jpg

baros adeta odtülü bir makine muhendisi olmus HA NE DERSİNİZ

kf3ln.jpg

Milan Baros 69. dakikada Banik Ostrava formasıyla 11 yıl sonra sahaya çıktı..

Banik Ostrava'ya imza atan Milan Baros, ilk maçına çıktığı haftada UEFA tarafından haftanın oyuncusu seçildi.31 yaşındaki oyuncu için 0-0 sonuçlanan ilk maçında gol atamamasına rağmen, 'kahraman olmak için bir şeyleri kanıtlamaya ihtiyacı yok' ifadeleri kullanıldı.

Baros'un ilk maçından sonra yaptığı 'ilk yarı boyunca midemde kelebekler uçuştu. Uzun zamandır böyle bir heyecan yaşamamıştım. Hala böyle hissedebilmekten dolayı mutluyum, çünkü bu futboldan zevk aldığım anlamına geliyor' açıklamalarına da yer verildi.

Lincoln ve Kewell'dan sonra gitmesine en üzüldüğüm adam.. Ruhumuzdu bizim reis :(:(:(:(

Bence futbolunun olgunluk dönemine adım attı.Bundan sonra yapacakları onu Çek fubolunun efsaneleri arasına sokabilir.Zaten efsaneydi ancak onun için herşey baştan başlıyor.Bizim için harika bir golcü olan ve çok iyi işlere imza atan Kral'ımıza yeni takımında başarılar diliyorum.

Gelmiş geçmiş en yakışıklı futbolcumuz olabilir.

Keşke daha önce burada görseydim bu konuyu..

ilk 11 de

Sakal yakıyor barosun:cool: çok emeği oldu ama gitme zamanı gelmişti başarılar barosa

Ostrava - Hradec Kralove 2:0

5. Milan Baros

33. Milan Baros

ilk yari bitti

1 senedir top oynamayan bir oyuncu olarak erken toparlamış.Umarım performansı daim olur ve Ostrava'yı alt sıralardan kurtarır :)

Hattrick yapti

Olması gereken yerde :ka21: iyi ki gitti.

Geri
Üst Alt