#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Ya Burak ile Baros farklı stilde oyuncular, kıyaslamanın ne anlamı var ki şimdi? Yok o golü Burak atamazdı, şunu anca Messi atardı bi de Baros atardı... Gerek yok.

18. dakikada cikmis, sakatlandi galiba

Sakatlanmış.Fener maçına yetişir inşallah.

Milan Baros : Çok Sanslısın Ujfalusi Senin İçin Veda Maçı Düzenliyorlar O Taraftarı Unutma Dostum.

Gibi birşey demiş galiba. Sosyal medyada sürekli görüyorum.

Milan Baros, Milan Baros oley oley oleyyyy:sad007:

Drogba-Baros

ne ikili olurdu be

Milan Baros, Milan Baros oley oley oleyyyy:sad007:

Drogba-Baros

ne ikili olurdu be
Baros sakat veya cezalı olacağından 34 maçlık maratonun 3ün de olurdu tabi. Bu arada yabancı sınırı olmasa Baros'un 10 gömlek üstü yabncı bulacağımız da aşikar. Baros'u yıldız olarak gördüğümüz sezonlar geride kaldı artık gerçek yıldızlar oynuyor bu takımda.

Şimdi Drogba'yı gördük diye seni unuttuk sanma sen kalbimizdesin Kralım!!! :sad007:

Eminim sende seviniyorsundur biz başarılı oldukça...

La o top direkten dönmeyecekti ya Baros'u severim ama artık Baros diyince son fener maçındaki direkten dönen dokunuşu geliyor aklıma hem tabuları yıkmış hem de son bir imza atarak gitmiş olacaktı.

Baros sakat veya cezalı olacağından 34 maçlık maratonun 3ün de olurdu tabi. Bu arada yabancı sınırı olmasa Baros'un 10 gömlek üstü yabncı bulacağımız da aşikar. Baros'u yıldız olarak gördüğümüz sezonlar geride kaldı artık gerçek yıldızlar oynuyor bu takımda.

bende zaten Eski Baros'dan bahsetdim...herhalde son sezon..döküldü zamanlar kast etmedim... :rolleyes::o

Formda bi Drgoba-Baros ...

Emre Blz. itinin o tekmesi olmasa,Baros su ada Süper Ligde gol show yapıyor olurdu.

İnsallah destekli bir tekme ile sende bitersin Emre,

Ahh ahh...Emre b. sakatlamasaydı seni düsünemiyorum su an forvet hattını..Kariyerini bitirdi adamın

Ostrava 2 - 0 Pribram

'36 Baros

'56 Baros

İyi bir Baros olsaydı

Baros-Drogba ikilisi :) neler yapardı düşünün.

Geri
Üst Alt