#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Emre sakatlamasaydı şimdi ... (tamam tamam :D)

Bence o mantıklı, bu da mantıksız değil de ben sürekli aynı şeylerin söylenmesine sinir olduğum için yazdım.

Valla 6 ay top oynamamış sınayder, çin liginde fiziğini kaybetmiş drogba feldiği andan itibaren çatır çatır oynuyorsa, melo'nun sezon başı kampı olayı saçmalıktan başka bir şey değildir. Herif ikinci yarının son 6 maçı toparladı be.. :D

Valla 6 ay top oynamamış sınayder, çin liginde fiziğini kaybetmiş drogba feldiği andan itibaren çatır çatır oynuyorsa, melo'nun sezon başı kampı olayı saçmalıktan başka bir şey değildir. Herif ikinci yarının son 6 maçı toparladı be.. :D

Sneijder çok maç kaçırdı ve Drogba'nın bu çatır çatır oynayan hali de değil.

Son 6 maçtır iyi oynamıyor. Herhalde fazla takip etmiyorsun maçları.

Sneijder çok maç kaçırdı ve Drogba'nın bu çatır çatır oynayan hali de değil.

Son 6 maçtır iyi oynamıyor. Herhalde fazla takip etmiyorsun maçları.

Bu sene hiç maç kaçırmadım ve gayet iyi oynuyor. Tabi adamı gol/ asist istatistiği ile değerlendirirsen her maç gol atmıyor. Ne yapak bir messi değil heralde kendisi.

Bu sene hiç maç kaçırmadım ve gayet iyi oynuyor. Tabi adamı gol/ asist istatistiği ile değerlendirirsen her maç gol atmıyor. Ne yapak bir messi değil heralde kendisi.

İstatistik olarak demiyorum. Neyse, olayı direk Messi'ye bağladığına göre tartışmaya gerek yo.

BKJuHX1CMAIRycd.jpg:large

sağlam bir baroş

Return of the King! Baros artık Antalyaspor'un başarısı için ter dökecek :/ Galatasaray'ımızın unutulmaz yabancılarından biridir bence...

2012 a.şampiyonasında oynadığı gibi oynarsa rezil bi tranf

Geri
Üst Alt