#15 Milan Baroš

26 yaşında Türkiye ye getirmek de bir başarıydı aslında.

Haldun Üstünel transferimiydi Baros?

I am the one who knocks!

melonun sakatlığı sonrası aklıma geldi. Tosuncuk yüzünden hem o sene iyi giden takım çöktü hemde efsane olacakken bizle ilişkisi kötü bitmişti.

:(....
Buraktan daha cok severdim kendisini... Adam hic affetmezdi.. (fb diregi haric).. ilk sezonunda 20 gol.. 4 ay sakat kaldi.. yinede +15gol
Belali sezonda tek savasan kisi...

kimse kusura bakmasin ama Barosa Plaket vermemek serefsizliktir. Bi gün stada onore edilmesi gerek..

baros kewell ah ah futbol kalitemize çeyrek premier lige yükselten aslanlar..

OqzE9P.jpg

Baroşşşşşşş :)

absolute KING

yerini dolduramadik huh

Hamburg, Bursa (Sabri-Sercan-Elmander-Baros) maçlarında yaptığı koşuları Burak 500 yıl düşünse yapamaz be.

baros-kewel-keita-arda'lı bir hücum hattı ile şampiyon olamadık :red:

gercekten efsane bir hücum..

Burada Emre ye yeniden bi bela okuyorum.. Baros u ilk ve son sezonunda guzelcene izleyebildik.. Damagimda kaldi.. O belali sezonda savasan tek oyuncumuz. Plaket verilmemesi setrefsizliktir bana Göre

Lincoln'de vardı ama sürekli sakatlanıp durdular, hiçbir zaman tam faydalanamadık. Savunmamız ve kalecilerimiz de berbattı tabi.

savunma iyiydi aslında ama servet-güngör-topal euro 2008'de sakat sakat oynatılıp birde milli takımda sakatlanınca kendilerine gelemediler.

hani bi topal bile sağlam kalsa, 2009'da gene sampiyon olurduk ama amatör zihniyetler sağolsun yıktılar takımı.

Ayak içini gösterip kalecileri çalımlamanı özledik Baros :sad:

absolute KING

yerini dolduramadik huh
Reis Baros'un ceza yayı civarından sol tarafa doğru Lincoln'e pas atıp, yarım daire motion'ı ilen penaltı noktasına yönelmesinin akabinde Lincoln'ün aşırtma ortasının Baros tarafından gole çevrildiği maç hangisiydi aceb?

Talha için baros diyince akan sular duruyor az tartışmamıştık baros dan dolayı.. :)

Not: biz Nondacıyız (kara mamba)

Geri
Üst Alt