''15 puan silerek çözüm yaratabiliriz''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Federasyonda bu gizli operasyon yönetilerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerin konuyu görüşmek üzere İstinye'ye gittiği de iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in, Yıldırım'a "Puan silip, bu işi bitirelim. Yoksa Türk futbolu olarak işimiz çok zor. 15 puan silerek çözüm yaratabiliriz" önerisini getirdiği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldrırım'ın, bu teklifi şiddetle reddettiği ve "Böyle bir uygulamada bulunursanız, takımımızı ligden çekeriz" yanıtını verdiği vurgulandı.

Futbol Federasyonu'nun, UEFA'nın baskısı karşısında çaresiz kaldığı da fısıltı gazetelerinde manşete çıkarken, Fenerbahçe'nin bugünkü basın toplantısında 30 Mart yerel seçimlerini işaret etmesinin önemine dikkat çekildi.

Ayrıca hükümetin de, federasyondan operasyonun 30 Mart seçimlerinden sonrasına ertelenmesini istediği de belirtildi.

Radyospor

:devil::devil::devil::devil: geriye kalan maçları 3 puan diye yazacaklar takımların hanelerine.bu sezon için çözüm o..sene sonu da kümeye.

%25C3%25BCnal+aysal.jpg

demiştik bak şimdi ne oldu :D

Bu sene 10 puan silsinler,seneye de küme düsürsünler...

%25C3%25BCnal+aysal.jpg

demiştik bak şimdi ne oldu :D

Yıldırım Demirören'in, Türkiye'ye dönüşünde kurullarıyla üst üste gizli toplantılar yaptığı ve kulüplerle görüş alışverişlerinde bulunduğu vurgulandı. Galatasaray başta olmak üzere diğer kulüplerin Fenerbahçe'ye küme düşme cezasının verilmesi halinde, Süper Lig'in ekonomisinin ağır yara alacağı ve gelirlerin büyük ölçüde düşeceği uyarılarında bulunduğu ifade edildi.

Bu doğruysa ilk söylediğinin bir önemi kalmıyor.

15 puanla fln kurtaramazlar, eğer küme düşürmeyeceklerse, 3 sene taksit yapıp senelik -24 puan ceza verirlerse belki olabilir.

Yıldırım Demirören'in, Türkiye'ye dönüşünde kurullarıyla üst üste gizli toplantılar yaptığı ve kulüplerle görüş alışverişlerinde bulunduğu vurgulandı. Galatasaray başta olmak üzere diğer kulüplerin Fenerbahçe'ye küme düşme cezasının verilmesi halinde, Süper Lig'in ekonomisinin ağır yara alacağı ve gelirlerin büyük ölçüde düşeceği uyarılarında bulunduğu ifade edildi.

Bu doğruysa ilk söylediğinin bir önemi kalmıyor.

yalandır klasik fb medyası..

bunlar okadar gerizekaliki halen anlamiyolar kendileri icin aslinda en olumlu secenek budur. bisey olmamis gibi ort past edilecek saniyolar galiba, orayi turkiye saniyorlar. uyan azize senin kabadayiligin turkiye sinirlari icerisinde kisitli. bunu geri cevir aynen tehditlerini savur sonra 15 puan silinmesi icin fenerliler kendileri yalvaracak. hepmizi sagiz gorecegiz. ilahi adalet yerini er gec bulacakdir.

ptt 1. lig cok lüks olur bu şikecilere her maç için 1 alt küme fenev dogruca bal ligine sahasında kupa kaldırdıgım çocukları.

Aziz Yildirim bu isten sadece 15 puan ile kurtulabilseydi, Demirören´in heykelini dikerdi Saracoglu´na

15 puan ne lan dalga mı geçiyorsunuz:DD

Aziz dünden razıdır 15'e ama olay şöyle gerçekleşmiştir. Şimdi 15 siliyoruz , sene sonu da kümeye Azizim , yapacak birşey yok.

Serhat bile giydirmiş.

İşte Serhat Ulueren'in değerlendirmeleri:

"Aziz Yıldırım ve özellikle Deniz Tolga Aytöre'nin, başta benim ve birçok insanın gözünde zerre kadar değeri, itibarı ve güveni bulunmamaktadır.

Biraz canları yanınca, birkaç pozisyon aleyhlerine karar verilince kükreyen bu insanlar maalesef Emre'nin, Caner'in, Volkan'ın küfürlerini görmezden gelerek, Meireles'in, Alves'in haince attığı tekmelere ve Türk insanının ahlakını bozan hareketlere yine sessiz kalarak ve neredeyse ödüllendirerek bir başkan ve yönetici acizliği göstermiştir.

Bu kişiler gibi diğer bazı kulüplerdeki kişilerin de benim gözümde zerre itibarı yoktur. Ve bunları asla kaale almıyorum. Futbolseverlerin de almamasını rica ediyorum. Bunlar için yürüyüş yapan kişileri de ciddi anlamda kandırıldıklarını düşünüyorum. Yürüyüş yapanlar parayı, desteği veriyor, bunlar kulüplerine ihanet ediyor."

Bugüne kadar 'Fenerbahçe havuzdan çıkıyor, ligden çekiliyor, bu hakemleri istemiyor' gibi açıklamaları çok gördüm ve bunların hiçbiri bugüne kadar gerçekleşmedi. Yine insanların gözlerinin içine baka baka yapamayacakların şeyleri söylemekten çekinmiyorlar."

15 puan bana uyar bu sene başlayacaksa.Rahat rahat 4.yıldızı takarız.Ama bu kadar ucuz kurtulacaklarını sanmıyorum şemsiye fena girecek.

Bi fblinin isyanı ahahahahahaha

aziz diyor ya önümüz kesiyorlar anlamadığım bizim en başarılı olduğumuz dal masa tenisi dururken neden enbaşarız olduğumuz futboldan darbe yedik

Suçlu biriyle de pazarlık yapılması anca bizde olur. Üstüne UEFA ceza yiyecek bu gidişle.

Geri
Üst Alt