''15 puan silerek çözüm yaratabiliriz''

Mehmet Ali Aydınlar zamanında eksi puan için anlaşılmıştı ama artık eksi puan kurtarmaz, küme düşerler onun üstünede eksi verirler.İşi sulandırdılar çünkü.

bugün iyi haber taşıdık.biraz dinlenelim.akşamda haberler çıkar.

15 puan çok olmuş ya 3-4 puan silselermiş

3 sene boyunca -24 puana razıysanız silin puanları. Yoksa küme gözüktü :ka21:

Bu sezon ceza meza istemiyorum. 11 puan geriden gelmis bir sampiyon olarak 4. yildizi takmak istiyorum. Eze eze. Puan farki 1'e inmisken kesinlikle olmaz.

O değilde Play off yaptıkları sezon bizim 4,5 puanımızı gitmişti. :) Şimdi şike için 15 puan mı olacak? Güldürmesinler beni... Puan silme olacaksa ceza falan vermeyin. Biz zaten şampiyon olup vereceğiz cezalarını. :)

Küme düşme olayının gerçekleşeceğine inanmıyorum ama -24 puan felan gibi bir ceza bekliyorum.Trabzon un kupa cabası boşuna vermezler.

Nerden çıktı bu söylentiler bilmiyorum ama böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum.

Geçen sene bu vakitlerde bu medya ne diyordu , bu iş bitti kapandı ,

yaz geldi ne dediler birşey çıkmaz ,

sevkler gerçekleşti ne dediler müthiş savunma , çatırdattık vs. ,

tahkim'e gidince ne dediler , "müjde müjde" ceza kalkıyor / erteleniyor vs. vs. ,

bu sefer aynı medya puan silmeden bahsediyorsa gerçekte neden bahsediyorlardır ?

Puan silmek falan kesmez uefa'yı, sezon sonu bu şikecileri hem lig'den düşürüp hem de minimum 15 puanlarını silsinler :D PTT 1.Lig'e -15 ile başlasınlar :asd:

1 puan silsinler Arena'da koyalım , isterlerse ondan sonra istedikleri ligde mücadele edebilirler. :)

koca koca adamlar "takımı ligden çekeriz" geyiği yapıyorlar. nasıl çekeceksin kardeşim ya.. cidden sıkıldım artık bu blöflerden

Geri
Üst Alt