''15 puan silerek çözüm yaratabiliriz''

Muhtemelen sezon sonuda küme düşürmemiz gerekiyor diye belirttiklerinden bu yaptırımın kabul görmemiş olma ihtimali yüksek.

Komedi. Mart ayında uefanın yeni kanun,yetkilenme oylaması olacakdı galiba.

O uefanın istediği çekilde sonuclanır. Ondan sonra tff bilmem zaten hikaye olacak bu konularda.

Uefa şike ve doping suçlarında direk üye federasyonlara müdahale yetkisi olup cezayı beliyecekdir.

Daha önce alınan kara ilede zamana dönükde ceza verile bilinir şike konusunda.

Bu durumu bilipde bir şey diyenin ciddided sorunu var.

Uefa da uygulaması lazım yoksa suc işler kendi kurduğu kanunları ezdiåi için.

Uefada ne platini kalır ne bilmem ne. Babasının takımı olsa bile kurtarama platini iste diyelim.

Normali bence şike yaptıgı her maç için bir alt lige düşürülmesidir.

Evrensel olarak şikenin küme düşürme cezası nasıl oluyor bilmiyorum tabi. Juventus bir alt lige düşürülmüştiü kaç maçta şike yapmışlardı acaba

Komedi. Mart ayında uefanın yeni kanun,yetkilenme oylaması olacakdı galiba.

O uefanın istediği çekilde sonuclanır. Ondan sonra tff bilmem zaten hikaye olacak bu konularda.

Uefa şike ve doping suçlarında direk üye federasyonlara müdahale yetkisi olup cezayı beliyecekdir.

Daha önce alınan kara ilede zamana dönükde ceza verile bilinir şike konusunda.

Bu durumu bilipde bir şey diyenin ciddided sorunu var.

Uefa da uygulaması lazım yoksa suc işler kendi kurduğu kanunları ezdiåi için.

Uefada ne platini kalır ne bilmem ne. Babasının takımı olsa bile kurtarama platini iste diyelim.

Şike'nin cezası her ülkede aynı olacak , adamlar sırf bunlar nedeniyle geçen sene kurallarını değiştirdiler yine aynı sebeble değişikliğe gidecekler , yani mart bitimiyle beraber en geç isterse TFF 'nin başında Aziz Yıldırım olsun bye bye

Ligden çekiliriz demeye mahal vermek nedir yahu? Zaten düşüyorsunuz çekilmek ne demek?

Şike'nin cezası her ülkede aynı olacak , adamlar sırf bunlar nedeniyle geçen sene kurallarını değiştirdiler yine aynı sebeble değişikliğe gidecekler , yani mart bitimiyle beraber en geç isterse TFF 'nin başında Aziz Yıldırım olsun bye bye

Aynen, şöfere resmen yana kay bakayım babası şu virayı ben geçeyim deme hak ve yetkiye sahip olacak. Babasını dinlemeyende evlatlıkdan retedilecek.

Buda süresiz olur. Evlat ne zaman gelip ya buba ben etim sen etme gel araba seni derse o zaman kaldığı aerden virajı tamamlayıp evininde kapısını acar evladına.

:DD

Normali bence şike yaptıgı her maç için bir alt lige düşürülmesidir.

Evrensel olarak şikenin küme düşürme cezası nasıl oluyor bilmiyorum tabi. Juventus bir alt lige düşürülmüştiü kaç maçta şike yapmışlardı acaba

2 lig birden düşmüş -30 puan vermişler temyizde -17 ye düşmüş

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldırım Demirören'in, Türkiye'ye dönüşünde kurullarıyla üst üste gizli toplantılar yaptığı ve kulüplerle görüş alışverişlerinde bulunduğu vurgulandı. Galatasaray başta olmak üzere diğer kulüplerin Fenerbahçe'ye küme düşme cezasının verilmesi halinde, Süper Lig'in ekonomisinin ağır yara alacağı ve gelirlerin büyük ölçüde düşeceği uyarılarında bulunduğu ifade edildi.

Bu doğruysa ilk söylediğinin bir önemi kalmıyor.

1000000000% yalan haber.

Bunu teklif olarak getiren bildiğin namussuzdur. İlave olarak şikecinin yaltakçısıdır.Ve son olarak şikeyi itiraf etmiştir, kabullenmiştir.

Eğer TFF (tüpçü) bunu UEFA ya teklif ettiyse ben Platini olsam hem yüzüne tükürürüm hemde çağırırım korumalarımı bir güzel sopa çektirir kapının önüne koyarım.

26.Hafta lider olucaz diye 2 kişiyle iddiam var,sakın silmeyin lan puan falan,sonra puan silindi de kaybettik diye başlarlar :D

Geri
Üst Alt