#15 Ryan Henk Donk

Donk fenerlilerin icinden gecti
1b1efe716b9d34825ef2e71199c49c95.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Maç sonu girecekti..göremedik kendilerini..tipik iş bilmez taraftarın anlamsız sevdasından başka bir halt değil..dünya yansa umrunda değil.sadece bu değil alayı ruhsuz..Ben Galatasaray kadrosunda bunkadar ruhsuz ve yeteneksizin bir arada olduğu kadro hatırlamıyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç sonu girecekti..göremedik kendilerini..tipik iş bilmez taraftarın anlamsız sevdasından başka bir halt değil..dünya yansa umrunda değil.sadece bu değil alayı ruhsuz..Ben Galatasaray kadrosunda bunkadar ruhsuz ve yeteneksizin bir arada olduğu kadro hatırlamıyorum..

Siz mi biliyorsunuz taraftar sevdasını. Hiç Fernando olmadığı için sonraki maçları düşünebileceği geldi mi aklına? Kaldı ki mevzuya girerken çaktırmadan Harun’u Jailson kaçarken da onu koruyan arkadaşı çaktırmadan uçurdu.

Çok kötü oynadı ama bu ukala herşeyi bilirim havalarını bırakalım. Adam sonraki maçları düşündü. Millete bakış açınız yanlış derken ben acaba doğru mu bakıyorum diye bir düşün?

İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı ikinci golden sonra saldı iyice. Zaten salarak oynuyor tamamen yok oldu.

ikinci devre yine belli oldu. Fernandonun yedegi olur . Cok iyi yedegi olur

Çok ağır kalıyor oyun içinde bazen.

Yinede çok büyük faydası oluyor adamın takım içinde.

En son eleştirecek kişilerin başında gelir bence. Bundan önce kimlere var kimler

Siz mi biliyorsunuz taraftar sevdasını. Hiç Fernando olmadığı için sonraki maçları düşünebileceği geldi mi aklına? Kaldı ki mevzuya girerken çaktırmadan Harun’u Jailson kaçarken da onu koruyan arkadaşı çaktırmadan uçurdu.

Çok kötü oynadı ama bu ukala herşeyi bilirim havalarını bırakalım. Adam sonraki maçları düşündü. Millete bakış açınız yanlış derken ben acaba doğru mu bakıyorum diye bir düşün?

Ukala herşeyi bilirim havası değil.gerçekler..işinize gelmeyince ukalaymış herşeyi bilirmiş...
Vay vay vay neyi düşünmüş...
Savunucam diye ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz.

Evet alayı sahada ruhsuz ruhsuz gezdi ve belhandanın tokat yemesini izlediler.şikeci şerefsizlerin hırslarının çeyreği yoktu bizim ruhsuzlarda..trübünler zaten içler acısı..
Şerefsiz fıratta rahat rahat maçını yönetti.

konsantre değildi neden bu kadar gergin cıktın sahaya gecen sezonki bjk macındaki gibi ciddi olsan kazanmıstık

Yanında Fernando gibi futbol aklı yüksek, nerede pozisyon almasını bilen bir orta saha olmayınca defoları daha çok göze çarptı. Top kullanma becerisinin pek iyi olmadığını daha önce belirtmiştim bu maçta daha çok göze çarptı.

Bunda da belhanda gibi savrukluk var.. Ama en azından hava topu almak gol atmak gibi yaptığı net şeyler var yedekte dursun işe yarıyor bir şekilde

Attığı gole rağmen bana göre maçın en büyük hayal kırıklığıydı. Eğer her zamanki futbolunu oynasa maç kopmuştu. Fenerin oyuna tutunmasına sebep oldu.

Kendini messi sanıyor.

Bir ara kendi sahamızda kaptığı topu sağda onyekuru boş iken 35 metre sürüp kaptırdı.

Ndaiaye ile birlikte Takımın 60.dakikada birden bire düşmesinin en büyük sebebi.

Çok gevşek ve savruk oynuyor.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

Son 2 mac çok kötü ama genelde iyi oynuyordu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umrunda degil gibi oynuyor, kafasinda bitirmis sanki.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Adam ayağını kontrol edemiyor arada bir, bugün az daha kramponun çivisini adamın kalbine çakacaktı :D

Geri
Üst Alt