- 22 Ocak 2010
- 52.248
- 33.611
- 3.073
yeter ulaaaan seviş artık benimle

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu yaptıklarını pahalıya alınan biraz yıldız bi topçu yapsa heykelini nereye diksek diye konuşuyor olurduk. 2018 den beri bambaşka bir karakter ortaya koyuyor. Yaşı atletikliginden hiç bir şey kaybettirmedi tam tersi deli gibi de tecrubelendi adam her pozisyonda. Maça forvet başlat sırıtmaz.Hak ettigi degeri görmüyor ne yazik ki
Onu hep yapıyor zaten. Biraz zor hareket ediyor geriye doğru özellikle.Maçın başında defans arkasına atılan topları izlediği için herifler 2 pozisyona girdi direkt.
Sonra toparladı.
Tudor varken bireysel antrenman seansları sadece sıkıcı şeylerden oluşuyordu. Koşuyor, koşuyor ve tekrar koşuyordum. Ama kendimi güçlü tuttum ve yoluma böyle devam ettim. Bunu göstermek için pes etmedim, hatta kendim için ekstra antrenman yapmaya bile başladım: kickboks, yüzme ve kuvvet antrenmanı. Kickboks, saldırganlığımdan kurtulmak için idealdi. "
Terim geldikten sonra sürekli oynamaya başladı. Sakatlığı nedeniyle kış tatilinden sonra sadece iki maç kaçırdı.
Donk, geleceğinin nerede olduğunu henüz bilmiyor. AZ ve Club Brugge'ün eski oyuncusu, "İstanbul'daki hayatımın tadını mükemmel bir şekilde çıkarmak istiyorum. Ve son aylarda yine futbol. Galatasaray elbette harika bir kulüp" dedi.
çok gevşek işler yapıyor defansta bazen.Sosyal medyaya baktigim zaman Luyindamacilarin hic bir sekilde begenmedigi stoper.
Donk sezon sonuna kadar oynarsa en fazla 5 gol yiyecegiz garantisi verseler Luyindamacilar yine Luyindama'yi oynatirçok gevşek işler yapıyor defansta bazen.
Luyi iyiydi taa o 2. sakatlık ile milli takımdan dönene kadar.Donk sezon sonuna kadar oynarsa en fazla 5 gol yiyecegiz garantisi verseler Luyindamacilar yine Luyindama'yi oynatir