#15 Ryan Henk Donk

Tam olarak boss performansı veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hak ettigi degeri görmüyor ne yazik ki
Şu yaptıklarını pahalıya alınan biraz yıldız bi topçu yapsa heykelini nereye diksek diye konuşuyor olurduk. 2018 den beri bambaşka bir karakter ortaya koyuyor. Yaşı atletikliginden hiç bir şey kaybettirmedi tam tersi deli gibi de tecrubelendi adam her pozisyonda. Maça forvet başlat sırıtmaz.

İyi oyuncu, karakterli oyuncu ama çok çabuk havalaya giriyor.

Mantıksız bir özgüvenle oynamaya çalışıyor batırıyor bazen.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kötü oyna artik ya. Fena koyacak yazin cidden gittiginde...

:cigara::cigara::cigara:

Yabanci siniri aynen boyle devam etsin 14+0+2
Kendisi de bir sene daha bizle kalsin

Igora Tudora bir teşekkürü çok görmeyelim

Tudor varken bireysel antrenman seansları sadece sıkıcı şeylerden oluşuyordu. Koşuyor, koşuyor ve tekrar koşuyordum. Ama kendimi güçlü tuttum ve yoluma böyle devam ettim. Bunu göstermek için pes etmedim, hatta kendim için ekstra antrenman yapmaya bile başladım: kickboks, yüzme ve kuvvet antrenmanı. Kickboks, saldırganlığımdan kurtulmak için idealdi. "

Terim geldikten sonra sürekli oynamaya başladı. Sakatlığı nedeniyle kış tatilinden sonra sadece iki maç kaçırdı.

Donk, geleceğinin nerede olduğunu henüz bilmiyor. AZ ve Club Brugge'ün eski oyuncusu, "İstanbul'daki hayatımın tadını mükemmel bir şekilde çıkarmak istiyorum. Ve son aylarda yine futbol. Galatasaray elbette harika bir kulüp" dedi.

Sosyal medyaya baktigim zaman Luyindamacilarin hic bir sekilde begenmedigi stoper.

Hiçbir özelliği 10/10 değil ama her şeyden biraz var. Karakter olarak da saha içinde de olgunlaştı ayrıca. Enteresan bir güven veriyor büyük maçlarda. Şans mıdır bilmem yaptığı hatalar golle cezalandırılmıyor mesela. Luyindama'da tam tersi oldu hep.

Bir stoper olarak savunma anlaminda hicbir ozelligi Luyindama’dan iyi degil. Luyindama savunmada her pozisyonun icinde olur o yuzden hatasi net gorulur. Donk orada olmadigindan hicbir savunma hatasi bariz ona yazilmaz. Bu demek degilki Donk bizim icin yararli degil. Savunmadan top cikarisi cok iyi ve Marcao’ya baskiyi engelliyo. Savunma anlaminda da kotu degil vasat performansi bize yetiyor. Fatih Hoca’nin Donk-Marcao-Luyindama’yi beraber oynatma formulunu dusunmesi lazim. Cok daha saglam bir savunmamiz olabilir. Ustelik Yedlin ve Saracchi gibi iki hizli bek’e daha fazla hucum serbestligi verir. Bu sayede Arda gibi sahada yuruyen adamlari tamamen elemis oluruz.

Geri
Üst Alt