#15 Ryan Henk Donk

Hakaret etmek istemiyorum da bu leş kafasının dibinden giden topa kafa vuramadı o top gitti penaltı oldu. Kestiği adamda Luyindama kendine yakın bile değil arada dağlar var, ft nin inadı yüzünden oynuyor sadece. Kendi bile gülüyordur Luyindamanın yerine oynamasına.

Adam toplari kontrol etmek yerine disari atip durdu. Defansif 1 tane hamlesi bile yok oldugu yerde takiliyor.

Yav iyi de 2 gün önce de Luyindama topları dağa taşa atıyor diye ona sövüyorduk. Kim oynasa sövüyoruz ozorn mu oynasın alüminyum..

Topları dağa taşa falan vurduğu yok Luyindama'nın zaten de diyelim ki öyle , stoperin işi savunma yapmaktır savunma. Sanki Manchester City gibi oynuyoruz da ille ayağı iyi stoper oynasın diyor bazıları. Acayip acayip fikirler , hoca da yanlış yapıyor. Bu herif iyi stoperi geçtim stoper bile değil.

Alanya maçı patates çuvalı gibi yere saldı kendini Babacar 1-1 de attı golü
Ankara maçı kendi tarafında ekranda bile gözükmüyor yine 1-1 de attı sarı kafalı golü.
Ayağı temizmiş, ayağı düzgünmüş. La ilk önce asli görevine yapamadıktan sonra isterse Zidane,Ronaldinho ayağı olsa ne yazar.

sahada aynı anda sırf ayağı iyi diye oynatılan 2 stoper olunca bu tarz sıkıntılar yaşamamız olağan.

Geçen hafta Mohamed'in golünde uzun topu kim attı? Luyindama. Bu ayağı iyi muhabbeti iyice saçma bir yere evrildi. Arda'nın da ayağı madem öyle Arda-Donk oynasınlar stoperde. Adam stoper değil, bütün yediğimiz gollerde öyle ya da böyle Donk var. Çalım yedi diye Marcao suçlu ilan edildi şimdi, Marcao'nun ne işi var sağ stoperde? Donk nerede? Hep kayıp bu herif ya. Bu takımın stoper hattı Luyindama-Marcao'dur. Ha madem Donk'u çok beğeniyor hoca, Taylan'ı kestiği zaman Etebo değil de Donk'u tercih etsin bu kadar hayransa o ayaklarına.

33AC6EBE-82EE-4F29-904C-B9455133A734.jpeg
DBDAF89E-F0E8-4E95-A9E9-0E66A6E55FCA.jpeg
2C6C3743-91F0-462E-8B22-A5DAA370325D.jpeg

Orada geriye kosup bolgesini korumak yerine gidiyor orta sahaya adami karsiliyor. Golu atan oyuncu geriye kosmadigini gorunce bakti onun tarafi bos bu sansi degerlendirdi ve Marcao’yu pazara yollayarak guzel bir gol atti. Alanya macinda Babacar’in attigi golu yine bu ikili yuzunden yemistik. Oyun kurma konusunda iyiler ama savunma konusunda Donk bok gibi, Marcao ise bire birlerde rezil oluyor. Benim icin onemli olan savunmak yapmak. Chedjou’nun da ayagi iyiydi ama savunmasi icin aynisi soylenemez.

Ekli dosyayı görüntüle 116598Ekli dosyayı görüntüle 116599Ekli dosyayı görüntüle 116600

Orada geriye kosup bolgesini korumak yerine gidiyor orta sahaya adami karsiliyor. Golu atan oyuncu geriye kosmadigini gorunce bakti onun tarafi bos bu sansi degerlendirdi ve Marcao’yu pazara yollayarak guzel bir gol atti. Alanya macinda Babacar’in attigi golu yine bu ikili yuzunden yemistik. Oyun kurma konusunda lafim iyiler ama savunma konusunda Donk bok gibi, Marcao ise bire birlerde rezil oluyor. Benim icin onemli olan savunmak yapmak. Chedjou’nun da ayagi iyiydi ama savunmasi icin aynisi soylenemez.
bu adam stoper degıl

Ekli dosyayı görüntüle 116598Ekli dosyayı görüntüle 116599Ekli dosyayı görüntüle 116600

Orada geriye kosup bolgesini korumak yerine gidiyor orta sahaya adami karsiliyor. Golu atan oyuncu geriye kosmadigini gorunce bakti onun tarafi bos bu sansi degerlendirdi ve Marcao’yu pazara yollayarak guzel bir gol atti. Alanya macinda Babacar’in attigi golu yine bu ikili yuzunden yemistik. Oyun kurma konusunda iyiler ama savunma konusunda Donk bok gibi, Marcao ise bire birlerde rezil oluyor. Benim icin onemli olan savunmak yapmak. Chedjou’nun da ayagi iyiydi ama savunmasi icin aynisi soylenemez.
Reis bu adam her maç böyle zaten geriye koşamıyor ki.Arkada pozisyon alıyor rakip oyuncunun kendini çalımlamaması için tek hamlesini yapıyor.Çalımlarsa yetişme şansı yok.Bu maçta iyice ortaya çıktı yaptığı işler.

Oyun kurma konusunda da çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Ama sıkışınca sonradan forvete alınca iş yapıyor.

Ortsha oynayip hucuma destek verilmesi istenmeli

bunu oynatma sebebi tamamen eteboyla alakalı eteboyu oyun kuramıyor savunmadan bari birisi düzgün pas verebilsin diyor

taylanı oynatsa eger ozaman donk degil luyindama tercih edecek eminim

Geri
Üst Alt