#15 Ryan Henk Donk

Herifin dünya umrunda değil. Halı sahada bile döverler bunu. Denizli denen fosil de çıkaramadı bunu da Selçuk leşini de..

Melo tribünlere oynuyor diyenlere Donk bile çok, Jem onlara göre topçu idi.

kirmizi yemek icin elinden gelenini yapti kazik

Anadoludan illahi os alcaksaniz gidip lawali alsaydiniz

Uzun zaman sonra ilk defa bir oyuncuda yanildim vallahi .Bu Donk kadar bos ,vurdumduymaz,tembel ve pas hatasi yapan oyuncu görmedim

Son düzenleme:
Galatasaray´in son yillarda hasbelkader uyumlu tek dizilisi gecen sene.... Ligin ortasindan FB macina kadar, ve ordan sonra yine bir kac mac bu sekilde oynadik, ve sadece bir beraberlik alip, tüm maclari kazandik o dönem.

Burak
Yasin - Sneijder - Bruma
Selcuk - Melo
Telles - Chedjou - Semih - Sabri
Muslera

Ben Galatasaray´in bu kadro ile uzun bir süre sonrasinda iyi futbol oynadigini, etkili bir futbol oynadigini gördüm. Takimdaki sorunun bireysel oyuncular üzerinde degil, takimin olmayan uyumunun, en büyük sorunu tescil ettigini göreceksiniz. Donk lay lay lom bir adam, ama istediginiz gibi adam dikine oynamaya calisiyor. Ama takimda dikine oynanacak bir durum yok. Rakipler bos birer bot degil, adamlar görüyor, ve kesiyorlar basitce hep ataklarimiz, cünkü ileride topsuz alan etkinligimiz oluyor. Sonra Sneijder ile Selcuk´un oyunu uyumsuzlasiyor, cünkü bos alan olmayinca, ikisi birden kiliteniyor oyunun icinde. Bu ikisi kilitlenince de, forvet hatti ac kaliyor, merkezde pas istasyonu, ve ücgenler olusturamiyoruz, ve ileride baski da kuramadigimiz icin, her top savunmaya dönüyor, ve stoperlere ek bir baski olusuyor...
Galatasaray bu uyumsuzluk sorunlarini cözecegine, yaklasik üc yildir, takimi daha da zayiflatmaya gidiyor. O oyuncuya, bu oyuncuya sürekli bir bok atma, bir kurbanlik koyun arama pesinde...

Donk´un transferi tartisilir, ama sadece negatife odaklanmamak lazim. Adamin depar atip, o topu kontrol edip, al de at diyecesine indirmesi, Drogba´dan beri görmedigim bir olaydi. Öyle bir topu sabri bile atar, cünkü capraz gelen bir pastan, yapilan son vurusta kaleci, durmasi gerektigi yeri tespit edemez. yaklasik 6 stoper arasinda, böyle bos bir vurus cikartilmasi, (ki, bu macta üc kere oldu) sadece donkun sucu degil, duran toplarda bir organizasyon eksikligidir.

Bu takim ne tip oyuncular ile basarili olmustur, nasil verim alacagini, oyuncularin yeteneklerini, nasil iyi yansitabileceginin yolunu bulacaksin. Gerekirse transfer ile, gerekirse icinden cözerek. Bu kolay bir is degildir, ve bunu kurmak ile sorumlu olan adamlar, bizde orta cagida avrupanin nabzini tutan cadi avindaki gibi, hem yöntimler, hemde taraftarlar tarafindan katliamlara ugruyorlar.

Kücük resime bakarsan, donka performansindan dolayi sövebilirsin, ama büyük resimi görürsün, sorunun farkli ve en zor yerde oldugunu görebilirsin.

Son düzenleme:
Neyse ki transferinin aciklandigi gun "Kuzmanovski 2 olur Abv" demistim.

Benim gibi İfb medyasinin dediklerine kulagini tikayip 1 kere bu herifi seyreden biri bunu rahat gorurdu!!

3 yil bizde simdi bu alemci Kuzmanovski 2 !!

Kontrati bittiginde bize 8 milyon euroya yani 27 miyon TL ye mal olacak ve sifir katki saglayacak!

O zaman adnan polat denen herif futbol subesi basindayken Falco gibi o donemlerdeki acik ara en iyi liberosunu 50 bin mark zam istediginden yollayip yerine ifb medyasinin "en iyi libero" dedigi Kuzmanovskiyi getirmis ve sampiyon GS in tipki bugunku gibi devre arasinda lige havlu atmasina sebep olmustu!!

Yine ayni boku yedik goz gore gore. Melonun yerini bu gerizekali tutar diye ongoren herkes gitsin golf seyretsin. Futboldan anlamalari cok zor bu saatten sonra!!

Bir daha bizim ligden oyuncu isteyen forum üyesine tekme tokat dalacağım. Lafla anlatamıyoruz. Döverek anlatmak şart.

Bunun transfer edilecegi aciklanmisken "Tarihimizde anadoludan alip da bize fayda saglamis 1 tane yabanci topcu yok. Bu da kuzmanovski 2 olacak" diye yazdigimda bana bir dolu adam " cok onyargilisin gelmeden asiyorsun" demisti. Ben de onemli olan "gelmeden soyleyip kamuoyu yaratip twitterda falan gelmesine engel oluruz belki demistim!!

Artik cok gec iste!! Simdi GS taraftari goreve. Daha cok bileklik alalimki Donk denen alemci futbol ozurlusunden giren 27 milyon TL yi cikartalim hep birlikte!!

adam resmen yürüyen odun benim evdeki döner sandalyeyi orta sahaya koysam bundan daha fazla katkı sağlar

tatile gelmiş rezil herif
gecin bu ayaklari
anca yedek olur bu heriften net

Bariz bir şekilde böyle olacağı belliydi.

Dandik anadolu topçularının rotasyon için yeterliliği bile tartışılacakken biz kalkıp bunları ilk 11 için alıyoruz.

Akıl var mantık var. Hadi dandik oyuncu olması yetmiyormuş gibi bir de 5 ay kontratı kalmış herife 2,5 verdiler enayi gibi. Nerede görülmüş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan o kadar karşı çıktık almayın yeni bir kazık daha yiyeceğiz diye yok arkadaş bunlar akıllanmaz.Benitez çöpüne de 8 milyon verecekti mallar neyse ki UEFA o kazıktan kurtardı bizi.Alayınızın canı cehenneme.

adam donk party yapmış dün resmenn.. koşmuyo bile nerde melodaki mücadele hırsı dün kalabalık izledim maçı ve biz hırsımızdan kafayı yerken adam dünyayı takmayan bir ruh haliyle oynadı.. ama benim asıl nefretim denizlidir Hamzayı sevmiyodum ama bu herif onun kopyası gibi ne anladık.

Geri
Üst Alt