#15 Ryan Henk Donk

insallah caglar celikle ayni yatak icinde sevisirken basilirsiniz

dongi donk seni

Ben bu adama artık tahammül edemiyorum. Sezon sonu gönderilecek ilk adam.

Bu yatalak herif gelmesin dediğimiz için taraftarligimizi sorgulayanlar şimdi nerdeler?

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

maasini verip tribunlerde otursa daha verimli olacak. sahadan izlemesinden daha iyi

Ceyhun bile bundan daha iyiydi, en azindan hava toplarindan kacmiyordu.

Gittik bombos adama 2,5 Milyon verdik, Allah belani versin Dursun & Denizli.

Bomboş bir topçu. Sahada öylesine oynuyor. Tinerin dibine vurdugunu düşünüyorum.

Sen ne kadar rahatsin öyle saha içinde hali sahada bile gazozuna maç yaparken insanda hırs oluyor elinden geleni yapiyor dünya yansa umrunda değil.

Arkadaşlar ben de Denizli'ye gıcığım ama herkes bu Ada'm için Denizli'yle laf söylüyor , bir girip bakın bu Ada'mın adı ne zamandır bizle geçiyor ? Başkanımsı başımızda olduğundan beri. Çok iyi hatırlıyorum Hamza da çok istiyor , deniyordu sezon başı. Yok aslında teknik direktörler değil Mehmet ve tursun Özbek'ler yapıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi bakıma idolüm aslında. Ben de böyle vurdumduymaz, rahat olmayı istemişimdir.

Yedigimiz golde golu atan adamin yaninda bu herif varmis.Boyundan posundan utan.

Bu adam Kasımpaşa'da süperdi

Sebebi Castro'ymuş

Castro her maç it gibi koşuyor bu deve gelmeden evvel donk yerine castro yu alsak daha iyi demiştim çünkü bizde olmayan tipte koşan tempolu oyuncu bu donk tam tersi selçuk bilal gibi durağan oyuncu

Bu adam Kasımpaşa'da süperdi

Sebebi Castro'ymuş
Tek sebep Castro değil. Ligin genel seviyesi bence.

Anadoluda başarılı gözüken futbolcuların belki ancak %10 gibi bir bölümü Fener'de veya bizde iyi olabilir çünkü bizde beklentiler çok daha yüksek ve değişik.

Bu yüzden Anadolu dan hem yerli hem yabancı bilhassa da yabancı alırken çok ama çok dikkatli olunmalı. Anadolu da "star" olabilecek adamlar bizde vasatı geçemiyor genelde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tarihimizde Turkiyeden aldigimiz hic bir yabanci is yapmadi dedim mi bu essek alinacagi konusuluyorken?

Dedim.

Cope gidecek paralar dedim mi ? Dedim.

Bana "Adam daha topa vurmadan nasil elestirirsin dediler mi? Dediler.

Ben de "Daha alinmadan bas bas bagiriyorum cunku alindiktan sonra bi tarafimiza 7-8 milyon euro kactiktan sonra konusmanin anlami yok" dedim mi?? Dedim.

Bu adam "Kuzmanovski 2" olur dedim mi?

Dedim.

Ehh simdi toplamda yaklasik 25 milyon TL daha bir tarafimiza kacti.

Simdi herkes istedigi kadar konussun cok faydali olur GS a! :(

Tarihimizde Turkiyeden aldigimiz hic bir yabanci is yapmadi dedim mi bu essek alinacagi konusuluyorken?

Dedim.

Cope gidecek paralar dedim mi ? Dedim.

Bana "Adam daha topa vurmadan nasil elestirirsin dediler mi? Dediler.

Ben de "Daha alinmadan bas bas bagiriyorum cunku alindiktan sonra bi tarafimiza 7-8 milyon euro kactiktan sonra konusmanin anlami yok" dedim mi?? Dedim.

Bu adam "Kuzmanovski 2" olur dedim mi?

Dedim.

Ehh simdi toplamda yaklasik 25 milyon TL daha bir tarafimiza kacti.

Simdi herkes istedigi kadar konussun cok faydali olur GS a! :(

demedim mi İbrahim - YouTube

Geri
Üst Alt