#15 Ryan Henk Donk

Arkadaslar küfürlerimizi sirf Dursun ve beceriksiz ekibine etmeyelim, birazini da Denizli denen budamaciya yöneltelim.

El birligi ile kulübün agzina sictilar ve sicmaya da devam ediyorlar.

hepsini harcamayın hamzayada ayırın biraz. aslan payı sene başında kahramanca savunduğu başkanı ve kendisine

hepsini harcamayın hamzayada ayırın biraz. aslan payı sene başında kahramanca savunduğu başkanı ve kendisine

1156027_e1cc855f4f4e1df4dfa4f5ad53e753a1.jpg

33 - 50 - 17 oranında sövebilirsiniz araya bonus olarak denizliyi katmayı unutmayın.

Şu troll herife küfür ettirmeyin şimdi. Bıyığına tükürdüğüm. Dünya spor tarihinin en büyük trollü bu herif. Hala aklımdan çıkmıyor, 'Maxi Sabri'den iyi değil' dedi ya lan herif. Bir hafta kendime gelemedim

Arkadaslar küfürlerimizi sirf Dursun ve beceriksiz ekibine etmeyelim, birazini da Denizli denen budamaciya yöneltelim.

El birligi ile kulübün agzina sictilar ve sicmaya da devam ediyorlar.

denizliye niye ediyon yavsaklar onu kandirdi istedigin topcuyu alcaz diye bu en boktan durumda elini su yasta tasin altina koydu kariyeri pahasina

Ya ne kariyeri pahasinasi yıllık 3 milyon euro sözleşme yapıldı adama +açıktan imza parası var. Adamin çalıştığı son takımlar iran takımları rize falan. Ha yorumculuk kariyerinde bu birşey diyemem hak veririm

Geçen melo nun videosu nu seyrediyorum bide buna bakıyorum içim gidiyor kırmızı kart vermişler maçta inş 3 4 maç verirler

denizliye niye ediyon yavsaklar onu kandirdi istedigin topcuyu alcaz diye bu en boktan durumda elini su yasta tasin altina koydu kariyeri pahasina

Ne kariyeri pahasinaymis. Adam bizden önce gitti dandik dandik kulüpleri calistirdi o zaman niye kariyerini düsünmemis?

Bence romantik laflar bunlar. Denizli geldikten sonra takim daha da geriye gitti, Hamza dan daha beter duruma düstük oyun anlaminda. Sucsuz degil onun da sucu var.

Kariyerini riske attığı doğru.

İran ligi 12.liği, Azerbaycan ligi 6.lığı gibi unutulmaz başarılara imza atmış bir hocanın GS için kariyerini riske atması büyük olay.

Kariyerini riske attığı doğru.

İran ligi 12.liği, Azerbaycan ligi 6.lığı gibi unutulmaz başarılara imza atmış bir hocanın GS için kariyerini riske atması büyük olay.

Bu aralar formdasin adasim :) :hat:

Ne kariyeri pahasinaymis. Adam bizden önce gitti dandik dandik kulüpleri calistirdi o zaman niye kariyerini düsünmemis?

Bence romantik laflar bunlar. Denizli geldikten sonra takim daha da geriye gitti, Hamza dan daha beter duruma düstük oyun anlaminda. Sucsuz degil onun da sucu var.
ya kanka ben zaten denizliyi fln savundugum yok sadece sinirimden kime sarcagimi sastim, öyle düsünürsek zaten kariyeri yok denizlinin ama adam iste yillar önce bisey basarmis onun ekmegini yiyordu yillardir isminden dolayi prim yapiyordu onu kastettim kariyeri pahasina derken, yoksa zaten hamza kadar olmadigi asikardi, ki hamzayida sevmem gecen seneki sampiyonluk sirf futbolcularin inisiyatifini almasindan kaynaklandi, unutmadik ibb macini 2:0dan 2:2ye getirmeleri yanlis oyuncu degisikliklerini saka gibi vallahi kabus yasiyoruz allah kahretsin nezaman uyancaz biz??
lanet pesini birakmasin abv dursun :D

2 maç ceza yemiş Allah belasını versin böyle pfdk'nin. İnsan araya birşeyler daha katar 3-4e cikarir

Tahkim Kurulu, Donk'un 2 maçlık cezasını onadı ve yapılan erteleme talebini reddetti.h

ho

Geri
Üst Alt