#15 Ryan Henk Donk

Suç Donk da değil.

Ondan birşeyler bekleyen de.

Adamın fiziksel özellikleri aslında tam bir ön libero, teknik kapasitesi de iyi sayılır. Çalışkan, mücadeleci bir oyuncu değil.

Çok çok ağır oyuncu. Hem düşünmede ve karar vermekte geç davranıyor hemde Vucut temposu inanılmaz düşük.
Bu topla dönene kadar ohoho.

Rezaled bundan bişey bekleyerek hata etmişim Selçuk 1000 kat üstün

Kontra kovalayan Sivas'a geride hem Maicon hem Donk ile beklememiz büyük hataydı. Tolga'yı tercih ederdim her türlü Donk yerine.

adam daha kıçını çeviremiyor kıçını, burda millet cıkmıs yok böyle teknigi var yok fizigi iyi,bonzaimi cekiyorsunuz tinermi kokluyorsunuz allah askına

Bu adam ilk geldiğinde böyle değildi,uzun bacaklarınla press yapması avantajıydı,bir ön liberonun yapmaması gereken ilk şeyi yaptı rakibin ayağındayken rakibe basmayıp statik önünde beklemek,bunu zaten rakip ister baskı olmasın rahat-heyecanlanmadan pas atayım der,selçukta böyle bir oyuncu,değil 2 20 tane orta saha koy yine rakip rahat oldukça maymuna çevirir orta sahada seni,şok press yapmadıkça 2 ön liberoya gerek yok cidden tek kişi oynasın

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu adamdan bir şeyler olur diyordum da maalesef aşırı hantal ve umursamaz. Adam kontra yediğimiz pozisyonlarda sabah sporundaki yaşlı teyzeler gibi koşuyor.

Aynı vurdumduymaz tavırları devam ediyorum istediği kadar şans bulsun değişmeyecek o huyu

Sene sonunda her türlü yolcu Donk. Fatih Terim 'in Donk'la sözleşme yenilenmesini isteyeceğini düşünmüyorum

Yerine sözleşmesiz Alex Song 'u alalım en azından Fernando böyle sakat / cezalı olduğu maçlarda bu kadar çaresiz duruma düşmeyiz ...

Bir kac atagimizin icine etmekten baska birsey yapmadi.

Leshin onde filama tutani.

Berbat bi futbolcu bizde oynayacak kalitesi yok bunun dün yaptığı işi beni koysan ben de yapardım

Kalitesi bizim icin yetersiz, Yedek dememiz en iyimser yaklasim olur. cok bekliyen bir tabri var. Isiran bir oyun yapisi olmadigi icin bence takima uymuyor... pozisyon almasi fena degil deplasman oyuncusu degil tam aksine takim ful atak oynadiginda savunma ikilisini ucluyecek bir oyuncu bundan baska bir artisi yok. tessekur edilmeli...

Bu FİFA/UEFA oyuncuları korumaya yönelik düzenlemeler yapıyorya biraz da kuluplere yonelik yapmaları lazım . Bonservise göre performans ölçeği , bu performansı göstermeyene maddi yaptırım , Donkun yerinde bir alt takımdan genç biri oynasın , Şu an donku fesh edip yollmaları lazım . Bir tane doğrusu yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalitesi bizim icin yetersiz, Yedek dememiz en iyimser yaklasim olur. cok bekliyen bir tabri var. Isiran bir oyun yapisi olmadigi icin bence takima uymuyor... pozisyon almasi fena degil deplasman oyuncusu degil tam aksine takim ful atak oynadiginda savunma ikilisini ucluyecek bir oyuncu bundan baska bir artisi yok. tessekur edilmeli...
Her dediğine katılıyorum. O fizikle 0 defansif katkısı var. Hareketli değil, sert değil, hızlı değil. Çok sönük. Tekniği de öyle aman aman değil. Sene sonu bir şey denmeden yollanmalı :D

Selçuk tan bile kötü olmayı başaran oyuncu umarım son maçı olmuştur bu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt