#15 Ryan Henk Donk

Emre kardeşimiz çok iyi niyetli oynuyor lakin orta sahayı donk fernando ndiaye yapmakta fayda görüyorum.

futbolculuğunu beğenmiyorum ama bu adamın sahada olması bana nedense güven veriyor. hayvani bir fizik gücüne sahip

adam öyle oynuyor ki Fernando gibi ligin en iyi ön liberosunu oynatmasak mı diyoruz,müthiş olay

Topu ileri taşıma duygusu en yüksek oyuncumuzdu dün ve bu bile sahada kalması için yeterli bence.

3 kişiyi nasılda aldı süpürdü öyle. Orta sahada olduğu her maç direncimizi kaybetmiyoruz

Donk inanılmaz seviye atladı,dehlemeye çalışıyorduk adam nerdeyse Fernando'yu kesecek

Orta sahaya sertlik katıyor ama o kadar, oyunu kurma konusunda yetersiz. Zor deplasmanlarda Badou Donk Fernando üçlüsü ile çıkmamız iyi olacaktır ama.

Emre biraz daha aktif olana kadar deplasman ve zor maçlarda fernando– Donk – Ndiaye yapmalıyız

Ben bu adamı sevmeye başladım. İyi oynadığı maçlarda bile acaba geçicimidir diye ön yargılarım vardı. Ancak çok net görünüyor ki ilk olarak kafasını toparlamış. Saha içindeki tavırları yardımlaşması arkadaşlarını korumaya çalışması takım ruhu için çok iyi. Performans olarak ise bizi çok ama çok rahatlattı. Yani şimdi Lokomotif karşısında 11 de görsem eyvah demem.

Kadronun en fizikli oyuncusu. Zorluk derecesi yüksek maçlarda rakibi sindirmek adına önemli. Hoca da iyi katkı alıyor kendisinden.

Emre Kaplan: “Donk inanılmaz iyi kalpli bir adam: Geçen yıl Ozan daha fazla sahada kalsın diye kenara koşarak gelmişti, bugün sol kanat boşken Yunus’a pas atmak için iki kez sağa döndü. 5. golden sonra da direkt Yunus’u alıp sevince dahil etti.”

ince detaylar, haklı.

Emredense ön liberoda kendiai oynasin fernando ve ndiaye 8 oynasin.
Emrenin durumu iyi değil

Geri
Üst Alt