#15 Ryan Henk Donk

İlk yarı çok kötüydü ozanı arattı resmen tabi mevkisini de yadırgamış olabilir.. Bize ders oldu donk orta alanda kullanacağız

76. dakikada filan yine saçma bir korner atışımızdan sonra rakip akına yetişmek için attığı depar müthişti doğrusu, ıslandım.

Porto macinda Ndiaye cezali

Fernando Donk
Emre
Yapariz. Bidaha stoper felan oynama

Leşti bugün tüm kafa topları geçti. Maicondan neyi fazla çözemedim

DnZscE7X4AA5EjX.jpg:large

Stoperde güven vermedi bana. Porto maçında Maicon ilk 11'e, önünde Donk - Fernando, onların önünde Emre, mecburiyet halinde Belhanda. Oyunu daha geride kabul edip hızlı kanat oyuncularımızla kontra denemeliyiz bence. Bugünkü diziliş Badou yokken haşat olur deplasmanda.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilkyarı cok kötüydü..2.yarı eh işte.konsantre değildi ama bi şans daha verilebilir.

Söylemiştim stoper oynayamaz diye. Adam orda dikilirken bile sırıtıyor bence Ozan da şundan az oynamazdı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi hoş da badou ve bunun gereksiz özgüveni başımıza iç açabilir kritik mevkiinin oyuncuları..hadi badounun riskleri hızlı hücum sağlıyor da bunun aldığı riskler bize ancak zarar verir...Farfanla girdiği omuz omuza da kendinden çok emindi yarısı kadar adam omzu koyup aldı topu... Ben stoper performansını hiç beğenmedim orta alanda değerlendirmek çok daha mantıklı..

Tamam özgüven futbolda mutlaka işe yarar ama Donk bu konuda Nirvana'ya ulaşmış. Bazen ayarı kaçırıyor.

TV'de bakıyorum herkes çok beğenmiş ama bence 20-60 arası çok savruk oynadı, sürekli uzaklaştırması gereken topu indirdi mesela. Gol yemediysek tamamen rakibin beceriksizliği ve Serdar & Muslera ikilisinin muazzam performansı sayesinde.

Geri
Üst Alt