#15 Ryan Henk Donk

Mustafa Denizli'nin iki transferi de Fatih hocayla beraber sağlam parladı. Linnes ve Donk ikilisi.

betiste yeterli sayıda maça çıksın da alsınlar diye nöbet tutuyorduk şimdi oynasada deplasman kazansak diyoruz.
nerden nereye yav

O zaman da haksız değildik açıkçası. Top ayağına gelince bomba muamelesi yapıyordu... Şimdiki akıllı Donk değildi o zaman izlediğimiz Donk.

O zaman da haksız değildik açıkçası. Top ayağına gelince bomba muamelesi yapıyordu... Şimdiki akıllı Donk değildi o zaman izlediğimiz Donk.
aksini söylemedim bende işte nerden nereye diyor insan. sadece ozamanda değil hocaya baya tepki gösteriyorduk yokluktan donku oynatamaya basladığında da. aldığımız verim ve bağımlılık çok acayip noktada.

aksini söylemedim bende işte nerden nereye diyor insan. sadece ozamanda değil hocaya baya tepki gösteriyorduk yokluktan donku oynatamaya basladığında da. aldığımız verim ve bağımlılık çok acayip.

Evet, karakterli biriymiş demek ki Donk. Bu kadar gözden çıkarılmışken terminatör gibi dönmesi takdire şayan.

D5BXG9IX4AUbS1_.jpg

D5B4BBUW0AATUMI.jpg

gilherme tam linnesi gecti vurup golu atacak. donk reis hemen kademeye geldi

Deplasmanlaeda donk fernando ikilisi bozulmamali
Konya deplasmanında Marcao sakattı diye mecburen Donk'u defansa çekti. Şu Marcao ile Luyindama ikilisinin birlikte oynadığı en son maç ne zamandı 1 ay falan önce miydi hatırlayan var mı? Biri kırmızı gördü, diğeri sarı kart cezalısı derken adalesi çekti sakatlandı falan.

Kalan 4 haftadaki en kritik olay Marcao & Luyindama ikili defansı ile Donk & Fernando ikili ön liberosunun 90 dakika boyunca sahada kalmaları. Bu 4 oyuncudan 1'i sakatlanır, ceza falan alırsa vay halimize.

Ryan Donk basın toplantısında konuşuyor; "Fenerbahçe'ye gol atmıştım. Beşiktaş'a da atmak isterim ama umarım forvetteki arkadaşlarım atar ve ben de savunmadaki görevimi yerine getiririm"

D5jBQqNW4AAQUMQ.jpg

Geri
Üst Alt