#15 Ryan Henk Donk

Dun bok gibi oynadi, orta sahada kim varsa hepsini satmaliyiz, Fernando, Belhanda, Donk, bu orta saha ile avrupa'da hic sansimiz yok, 2 sezon ust uste sampiyon olduk ve Donk son maclarda hep banko oynadi, kendisinden bonservis kazanma sansimiz varken bunu degerlendirmeliyiz, 3-4 milyona araplara satilmali

mustafa kapı mevzusundaki gibi kadroyu sızdırmaya devam ederse kovulmalı

multitasking man

46483

Altyapı oyuncularıyla da ilgilenmesi muazzam bir şey bence. Donk'u sevmek için her gün daha fazla sebep buluyorum, yaşı ve maaşı olmasa.

tam 1 joker. yedek kulübesi ve rotasyonda iyi 1 eleman olurdu aslında. yedekte dursa, stoperin mi sakatlandı al oynat. ortasahaya direnç mi lazım oldu hemen al oyuna. doldur boşalta mı döndün al hemen oyuna

maçın tekrarını izliyorumda kral dün sadece emrenin işini bitirmek için sahaya çıkmış. işini gördükten sonra biraz takılıp oyundan çıkmış.
:tbr:

Ilk geldiginde, sadece 1.90 boyunda senji bir orta sahamizin takimimizda olmasindan memnuniyet duyacagimi belirtmistim.

Son iki sampiyonlugun final iki Basak ve Besiktasak macinda tamda görmek istedigimi gösterdi. Iyi oyuncu, kötü oyuncu, 1.90 boyunu ve güclü fizigini hissettirip rakibiplerimizi sahada ezmesi seksden daha güzel bir hissiyat verdi bana bu son iki sezon.

Yedek bir oyuncuya gore fazla maliyetli. Fizigi, kaslari iyi hosta daha fazla vakit almali yoksa fotograflari artik gozumuzu doyurmuyor

Reyizin artik guzel paralar kazanma zamani geldi arap kuluplerinden birinin bu cengaver abimize yillik 5 milyon dolar verip emeklilik maasini cikarmasi gerekir. Ha biz mi 3 milyon dolar yeterli bizim icin

Geri
Üst Alt