Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Melo gibi olamazsınız ama Marcao ile az da olsa Melo gibi davranıyosunuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belirli beklentiler içerisinde gelip bu kadar küfür yiyip, akabininde kadro dışı kalıp gitmesi gerekenler listesinde en tepeye yazılıp; takıma geri dondükten sonra gerek performansıyla gerekse hal ve hareketleriyle taraftarın resmen sevgilisi olan, bu kadar takımı sahiplenen başka bi futbolcu örneği yoktur herhalde. 2 şampiyonlukta da çok ciddi katkısı var. Eğlenceli ve aynı zamanda bir o kadar da kafadan kontak sahada.
Emre'ye 2 yılda 2 sefer hak ettiğini verdiği için ayrıca kral olarak hatırlanacak reis.![]()
bu yorum da bana aynılarını yasattı krdsm neler dedin öyleIlk geldiginde, sadece 1.90 boyunda senji bir orta sahamizin takimimizda olmasindan memnuniyet duyacagimi belirtmistim.
Son iki sampiyonlugun final iki Basak ve Besiktasak macinda tamda görmek istedigimi gösterdi. Iyi oyuncu, kötü oyuncu, 1.90 boyunu ve güclü fizigini hissettirip rakibiplerimizi sahada ezmesi seksden daha güzel bir hissiyat verdi bana bu son iki sezon.
6-8 arası efsane olur ha, gökten inen para gibi olurReyize 3-5 milyon teklif gelse Araplardan çaksak oraya son güzelliğini yapsa bize efsane bir kariyeri olur bizim adımıza.
Niye sulanmıyo Araplar anlamadım uyruktan kaybediyo galiba yoksa fizik var, kavgacı da bir tip severler yani Brezilyalı filan olsa kesin giderdi bence6-8 arası efsane olur ha, gökten inen para gibi olur
fenerin elife yaptığı gibi fake haberler yapsak al-hilalden donk'a kanca diye. sonra dış basında bizden görüp yazar. sonra al hilallilerin rakibi merak edip bakar bu kim diye transfer çalımı ayapına beğenip alırlarNiye sulanmıyo Araplar anlamadım uyruktan kaybediyo galiba yoksa fizik var, kavgacı da bir tip severler yani Brezilyalı filan olsa kesin giderdi bence
bir pozisyonda 2 3 tane atmış istediğinin 3 katıhocaya bekçilik yapıyorsun eyw.
görev adamısn ama allah biliyor ya ben senin bir kere adam geçtiğini görmedim.
bir tane çalım be bir taneee

bir pozisyonda 2 3 tane atmış istediğinin 3 katı
bir pozisyonda 2 3 tane atmış istediğinin 3 katı