#15 Ryan Henk Donk

Seri'nin mevzusu yaş değil; psikolojik olarak iyi değil ve özgüveni çökmüş. Stresli oynuyor.
PSG macindaki gibi oynasa Lemina-Seri ligin en iyi orta saha ikilisi ama Gustavo-Emo kadar faydali degil orta sahalarimiz maalesef. Bu da teknik direktörün basarisizligi.

PSG macindaki gibi oynasa Lemina-Seri ligin en iyi orta saha ikilisi ama Gustavo-Emo kadar faydali degil orta sahalarimiz maalesef. Bu da teknik direktörün basarisizligi.
İşin arka yüzünde bilmediğimiz bir şeyler olduğu açık. Terimin bu kadar fazla oyunculara salladığını ilk kez görüyorum.

Ha benim gözümde hepsini o aldırdı o yüzden sorumlu da o.

İşin arka yüzünde bilmediğimiz bir şeyler olduğu açık. Terimin bu kadar fazla oyunculara salladığını ilk kez görüyorum.

Ha benim gözümde hepsini o aldırdı o yüzden sorumlu da o.
Fatih Hoca gibi mentörlük yapabilen baska bir ikinci yerli teknik direktör yokken hocanin bu kadar kendisinden uzaklasmasinin elbette bir sebebi vardir. Bu durumu düzeltecek gücü, kuvveti kalmamis gibi görünüyor televizyondan.

Stoper oynamamalı.Kafası çoğu maç gidik ve umursamıyor açıkcası çoğu şeyi.Forvet oynasın stoper oynamasın.

Geldiginden beri fikirlerim sabit bu adamda, donkey kong! Marcelo pankarti asil buna acilmali!

Sana o kaptanlık bandını taktıranlarin futbol bilgisine tüküreyim.

Penaltı pozisyonunda ve gol yediğimiz pozisyonda dahil iki golde de ofsaytı bozdu.

Böyle sorumsuz ve yeteneksiz birine nasıl olurda defans emanet edilir?

Umarım devre arası defolur gidersin.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

images(3).webp

Bu ikinci yarı niye kaptan olarak sahaya çıktı...
Muslera durduk yere niye buna verdi...
İlk devre hakemin saçma sapan kararları üzerine Muslera 1-2 defa tepki göstermek ve takımı savunmak için hakeme koştu. Hakemin uyarısı üzerine kart yememek için kolundaki kaptanlık pazubandını gösterdi hatta. 2. devre Donk'un kaptan olması daha akılcı olur diye bu yolu seçmiş olabilirler. Aklıma gelen tek mantıklı neden bu oldu.

şu videoyu izledikten sonra içim parçalandı ağlamalık oldum yemin ederim. Ulan kim el atar şu duruma biri stada çağırsa keşke diye düşünürken aklima ilk gelen isim donktu.
Screenshot_20191218-034415_Instagram.webp
ulan adamın kralısın sen. Tek laf edersem ne oluyum bundan sonra sana. 40 ina kadar oyna gikim çıkarsa şerefsizim.

şu videoyu izledikten sonra içim parçalandı ağlamalık oldum yemin ederim. Ulan kim el atar şu duruma biri stada çağırsa keşke diye düşünürken aklima ilk gelen isim donktu. Ekli dosyayı görüntüle 67638 ulan adamın kralısın sen. Tek laf edersem ne oluyum bundan sonra sana. 40 ina kadar oyna gikim çıkarsa şerefsizim.

Iyiligi her yerde yapabilir defolsun gitsin :)

Geri
Üst Alt