#15 Ryan Henk Donk

Helal olsun be. Orta saha adamı defansa koyuyosun oynuyor forvete koyuyosun gol atıyor. 10 numara oyuncu, joker. Seneye kadroda olmayı haketti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nerelerden Galatasaray efsanesi oldu Donk bee ama maç bitiminde koşarak ortaya Galatasaray bayrağını dikmesine bekledim:tbr:

daha oynamak istiyorsa 2 sene uzatin iyi bir sözlesmeye

Büyük maçlarda içinden canavar çıkıyor , küçük maçları pek takmıyor işin doğrusu.

Luyindamanin sakatligi bizi oyun anlaminda ileri tasiyacagini net sekilde kestirmistim. Ayagi asiri kotu, hantal.

Umarim sezon sonu Luyi biraz bonservis kazandirir, Donk ile bir yil daha uzatilir.

Luyindamanin sakatligi bizi oyun anlaminda ileri tasiyacagini net sekilde kestirmistim. Ayagi asiri kotu, hantal.

Umarim sezon sonu Luyi biraz bonservis kazandirir, Donk ile bir yil daha uzatilir.
Luyi olsa şu an çok daha iyi durumda olurduk. Çok saçma bir tespitmiş.

Gerçi sen Onyekuru için de çöp diyordun geçen sene.

ERfDczUXUAATrUp

Basketteki gibi 6. adam futbolda olsa en iyi 12. adam olurdu heralde. Herif aynı anda 2 pozisyonu tam 1'ini yarım yedekliyor. Luyi'yi kaybettik geldi 11'de taş gibi stoper oynuyor. Türk futbolunu bu kadar iyi bilen yabancı olması ayrı bir avantaj. Öyle böyle alacak sözleşmeyi. İnşallah daha makul ölçülerde olur ama hak etmediğini de kimse söyleyemez. Helal olsun.

Luyi olsaydı Donk orta sahaya geçerdi yine rakiplerin fişini çekerdi orta saha dolu olsaydı forvete geçerdi stoperden başlat ta karşı kaleye kadar merkezin her tarafında oynar , krallll.

Seneye kalmayı garantiledi. Düşük ücretle joker olarak kalsın.

Fatih hocayla beri gerçekten 3 yıldır büyük işler yapıyor

Geri
Üst Alt