- 9 Ağustos 2011
- 59.452
- 34.148
- 3.408
Bizim ligde görülmeyen bir ortayı harbi Avrupada denk gelebileceğimiz ortaydi. Açılması gereken orta budur. Güzel orta 5 kişinin arasından bedava golü bulduruyor işte örneği.
GSC Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ligde görülmeyen bir ortayı harbi Avrupada denk gelebileceğimiz ortaydi. Açılması gereken orta budur. Güzel orta 5 kişinin arasından bedava golü bulduruyor işte örneği.
Bir de Linnes e verdiği aşıetma pas vardı o da öldü gittiNe yaptın sen yeğen yav? Maçın başında da çok güzel bir top atmıştı onyekuru dokunabilse boş kaleye girerdi.
Aynı fikirdeyim..
![]()
bunun aynısını bir Kasımpaşa maçında yapmıştı Rodrigues'e...Adam 35 metreye kafa pası attı, bünye bir benzerini görmediğinden ancak 3. tekrarda ikna oldum. Donk'u sağ kanatta mı oynatsak naapsak?

Ben izlemedim o maçı galiba anımsayamadım renkdaş.bunun aynısını bir Kasımpaşa maçında yapmıştı Rodrigues'e...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
O macta bir de slalom yapmisti sanki bizim ceza sahasi onunde sagdan topu alip 2-3 kisi gecip yapmisti degil mibunun aynısını bir Kasımpaşa maçında yapmıştı Rodrigues'e...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk