#15 Ryan Henk Donk

Sinirden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.KARDEŞ sen kasımpaşada oynamıyorsun.Galatasaray'da oynuyorsun.Eksik yakalandığın bir atakta kendini atıp faul bekleyemezsin.Gereken mücadeleyi göster faul olursa var veya hakem verir zaten niye atıyorsun kendini?

Ne güzel ormussun duvari gelen gecen atti gecti..Biraksan mesaji gevsekkigi tur atlamistik..Antalyayi yenip finaldeydik..Ah gevsek herif

Disiplin her şeydir. Derbiden sonra ekürisi ile beraber götü başı ayrı oynamaya başladı.
Aldın mı ördüğün duvarın ölçüsünü?

Disiplin her şeydir. Derbiden sonra ekürisi ile beraber götü başı ayrı oynamaya başladı.
Aldın mı ördüğün duvarın ölçüsünü?
Amatör küme takımlarındaki stoperler belki yapar o penaltıyı.Marcao geçen sezon böyle değildi.Aşırı özgüvenden sanırım bu sezon çok kötü penaltı yaptırıyor.

Senin ördüğün duvarı... Herif teğet geçti, yıkıldı duvarın.

Bu adam defanstta iyi degil zaten. Marcaoda sivayinca boyle sonuc oldu

Savunma konusunda Luyindama’nin ancak kramponlarini temizler. Rakip hucumcular icimizden gecerken Donk ya hic yoktur yada refakat ediyodur. Kazandigimiz maclar dahil bu hep boyle olmustur.

Söylemiyim diyorum da şu olay kadar GEREKSIZ LAUBALI bir olay daha yoktur. Sezonun ortası ve en kritik zamanları ve hocanın altına olmush evlatlarım olmush vs acayip rehavet içeren hareketler. Ben olmuşum dersin elin takımı gelir 5lik yapar
20210210_230331.webp

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama çok çok iyi oynadığı bir maçta hata yaptığı zaman 1 ay konusuna girip girip sövülüyordu Donk hemen hemen her pozisyonda elek oldu bakıyorum da gayet ılımlı karşınıyor

Sanırım hatadan ziyade hatayı kimin yaptığı daha önemliymiş

Luyindama çok çok iyi oynadığı bir maçta hata yaptığı zaman 1 ay konusuna girip girip sövülüyordu Donk hemen hemen her pozisyonda elek oldu bakıyorum da gayet ılımlı karşınıyor

Sanırım hatadan ziyade hatayı kimin yaptığı daha önemliymiş
donku kimse iplemiyor reis senelerce yiyeceği küfrü yedi zaten bu herif

donku kimse iplemiyor reis senelerce yiyeceği küfrü yedi zaten bu herif
Bilmiyorum reis bir tek benim mi zoruma gidiyor Babel'in Donk'un veya Belhanda'nın bu gamsız laubali tavırları takımın en çok maaş alan senelerdir bu takımda olan adamları batırırken Kerem gibi 3. ligden gelmiş Mostafa & Gedson gibi 2 gün önce takıma katılmış adamlar mücadele ediyor onlar skoru düzeltmeye çalışıyor

Her maç hata yapıyor her maç.

Ama neymiş oyun kuruyormuş topu alıp 10 saniye dürterek oyun kuruyor evet.
Valla reis ben hep soyluyorum yoruldum. Tamam ayagi iyi hava topuda iyi ama rakip karsilamada vasat. Lyundama besiktas macin muthisti son dakikalar sivadi diye neler dendi yav. Hemen kesildi 11 den. Bugun Marcaoda sivadi ama kredisi var laf etmem

Geri
Üst Alt